My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Step – Parketlak 2K – #6550 Mat

Artikelnummer: Step - Parketlak 2K - #6550 Mat Categorieën: ,

Step – Parketlak 2K – #6550 Mat

Step Parketlak Mat 2K #6550 is 2-componenten polyurethaanlaak die erg geschikt is voor zeer intensief belastbare vloeren. Deze lakken kunnen toegepast worden op hout, linoleum, beton, kurk etc. Door de Step Grondlak Naturel toe te passen onder de Step parketakken kunt u op lichte houtsoorten een onbehandeld effect behalen. Dit product is erg makkelijk te verwerken, de kans op aanzettingen is hierdoor minimaal. Oppervlaktes die behandeld zijn met één van de Step Parketlakken kunnen worden gereinigd met Step Milde Reiniger #9160.

 

68,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Step – Parketlak 2K – #6550 Mat

Step – Parketlak 2K – #6550 Mat. De eerste laag Step parketlak 2K Mat heeft ongeveer een verbruik van 1 liter lak op 10m2. De Step lakken zijn naar ongeveer een 1 uur handdroog en na 3 tot 4 uur overlakbaar. De geldt net als bij de grondlak bij 20 graden celcius en 65% luchtvochtigheid.

De tweede laag Step parketlak 2K mat heeft ongeveer een verbuik van 1 liter lak op 12m2. De droging geldt het zelfde als de eerste laklaag mat.

Schudt de Step parketlak mat altijd grondig voorgebruik. Giet ongeveer de helft van de lak door een lakzeef in uw lakbak. Sluit de verpakking en schudt de flacon opnieuw. Giet vervolgens het restant in de lakbak. Controleer altijd of er restanten in de flacon zijn achtergebleven. Alles wat in de Step lak zit, heeft namelijk zijn eigen functie.

Voeg in geval van een 2k lak altijd roerend de harder toe. Laat de lak hierna 10 minuten rusten en roer nogmaals voordat u begint te lakken.