My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Skylt – Original – #5510

Artikelnummer: Skylt - Original - #5510 Categorieën: ,

Skylt – Original – #5510.

Ontmoet de Rigo Skylt Original #5510, een revolutionaire 2-componenten polyurethaanlak die jouw oppervlak een unieke, onbehandelde uitstraling geeft met een ultra-matte finish. Met zijn duurzame eigenschappen is de Skylt Original #5510 perfect geschikt voor intensief gebruikte ruimtes zoals woonkamers, kantoren, winkels, restaurants en openbare ruimtes.

Dit veelzijdige product kan worden toegepast op een breed scala aan ondergronden, waaronder parket- en plankenvloeren, kurkvloeren, meubels, linoleum, betonlookvloeren en zelfs de meeste PVC-vloeren. Het wordt geleverd in twee componenten: component A en component B (harder), die je eenvoudig mengt voor gebruik.

Skylt biedt uitstekende bescherming tegen water en vuil, waardoor het oppervlak elastisch en slijtvast wordt. Zelfs bij een lage kijkhoek behoudt het oppervlak zijn matte uitstraling na behandeling met Skylt Original #5510.

54,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Skylt – Original – #5510

Skylt – Original – #5510. Voor gebruik moet je ervoor zorgen dat het oppervlak schoon, droog, was- en vetvrij is. Meng component A en B goed door elkaar en laat het mengsel 10 minuten rusten voordat je het aanbrengt. Skylt kan het beste worden aangebracht bij temperaturen tussen 10 en 30 graden Celsius. Breng het product gelijkmatig aan in banen of vakken voor een optimaal resultaat.

Na het aanbrengen is de Skylt Original #5510 snel overschilderbaar, schuurbaar en licht belastbaar. Volledige belasting wordt aanbevolen na 7-14 dagen. Voor een optimaal resultaat breng je Skylt minimaal 3 keer aan op een onbehandeld of geschuurd oppervlak. Bij renovatie is één of twee lagen vaak voldoende.

Deze lak behoudt zijn matte uitstraling zonder dat er een polish hoeft te worden aangebracht. Kleine krassen en beschadigingen dragen bij aan het karakter van de lak. Om de onbehandelde uitstraling te behouden, kan Skylt Conditioner #9140 worden gebruikt bij het dweilen van de vloer.