My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Vintage Paint – Metallic Gold/ Goud-200 ml

Artikelnummer: vintage paint metallic gold Categorie: Tags: , , ,

Vintage Paint – Metallic Gold/ Goud-200 ml van Jeanne d’arc Living is een kwalitatief hoogwaardige krijtverf. Deze verf is voorzien van het Ecolabel en daarom veilig voor iedereen.

 

Gewicht 1 kg
Inhoud

21,99

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Vintage Paint – Metallic Gold/ Goud-200 ml

Vintage Paint – Metallic Gold/ Goud-200 ml van Jeanne d’arc Living is een kwalitatief hoogwaardige krijtverf. Deze verf is voorzien van het ecolabel en daarom veilig voor iedereen.
Met onze Vintage paint kun je muren, meubels, deuren, trappen en vloeren schilderen

Werkwijze

Zorg ervoor dat je oppervlak schoon, droog en vetvrij is. Wij adviseren om je ondergrond schoon te maken met vloeibare CIF en een schuursponsje. Laat je oppervlak goed drogen en breng de eerste laag Vintage Paint op in jouw favoriete kleur.

Na het drogen van de eerste laag ( ca 8 uur) , breng je de tweede laag op.

Gebruik bij het schilderen altijd een kwast met een fijne haarstructuur. Je kwast kun je na het schilderen uitspoelen met lauw water en eventueel een sopje. Hang je kwast na gebruik, andersom te drogen. Zo heb jij jarenlang plezier van je kwast . Je kunt kiezen uit kwasten met een platte top of met een ronde top. Kijk op onze website voor de juiste kwasten.

Je Vintage paint kun je afwerken met een wax of een varnish ( Matt of High Gloss) .

Onze Vintage Paint bevat het ECO Label en is veilig in het gebruik. Ook in kinderkamers. Bestel een gratis kleursample om je juiste kleurkeuze te maken !

Bij de levering van de Vintage Paint krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd.