My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Ultra Matte Lak – Varnish van Vintage Paint

Artikelnummer: Ultra Matte Lak - Varnish van Vintage Paint Categorieën: , Tags: , , , ,

Ultra Matte Lak – Varnish van Vintage Paint biedt de perfecte bescherming voor je krijtverf. Deze matte lak kan eenvoudig worden aangebracht over al je geschilderde oppervlakken. Het is een watergedragen aflak die beschermt tegen beschadigingen en vocht. Zo is je oppervlak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Bovendien zorgt de ultra matte aflak voor een intensere kleur zonder dat het gaat glimmen. Je behoudt dus de authentieke uitstraling van je krijtverf. Voor een optimaal resultaat breng je 2 lagen aan over je geschilderde oppervlak. Breng de lak voor voorkeur aan met een varnish & spalterkwast.

Deze Varnish is verkrijgbaar in 250 of 700 ml.

Inhoud

,

Vanaf 23,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Ultra Matte Lak – Varnish van Vintage Paint

Ultra Matte Lak – Varnish van Vintage Paint biedt de perfecte bescherming voor je krijtverf. Deze matte lak kan eenvoudig worden aangebracht over al je geschilderde oppervlakken. Het is een watergedragen aflak die beschermt tegen beschadigingen en vocht. Zo is je oppervlak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Bovendien zorgt de ultra matte aflak voor een intensere kleur zonder dat het gaat glimmen. Je behoudt dus de authentieke uitstraling van je krijtverf. Voor een optimaal resultaat breng je 2 lagen aan over je geschilderde oppervlak. Breng de lak voor voorkeur aan met een varnish & spalterkwast

Vintage Paint heeft ECO Label

Alle producten van Vintage Paint zijn 100% veilig in gebruik en beschikken over het ECO Label en is dus niet milieubelastend.