My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

High Gloss – Lak – Varnish van Vintage Paint

Artikelnummer: High Gloss - Lak - Varnish van Vintage Paint - 200 ml Categorieën: , Tags: , , , ,

High Gloss – Varnish van Vintage Paint biedt de perfecte bescherming voor je krijtverf. Deze hoogglans lak kan eenvoudig worden aangebracht over al je geschilderde oppervlakken. Het is een watergedragen aflak die beschermt tegen beschadigingen en vocht. Zo is je oppervlak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Bovendien zorgt de aflak voor een intensere kleur met een zijdezachte glans. Je behoudt dus de authentieke uitstraling van je krijtverf. Voor een optimaal resultaat breng je 2 lagen aan over je geschilderde oppervlak. Breng de lak voor voorkeur aan met een varnish & spalterkwast.

Deze Varnish is verkrijgbaar in 200 ml

23,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

High Gloss – Lak – Varnish van Vintage Paint

High Gloss – Lak – Varnish van Vintage Paint biedt de perfecte bescherming voor je krijtverf. Deze matte lak kan eenvoudig worden aangebracht over al je geschilderde oppervlakken. Het is een watergedragen aflak die beschermt tegen beschadigingen en vocht. Zo is je oppervlak beschermt tegen invloeden van buitenaf. Bovendien zorgt de high gloss aflak voor een intensere kleur met een zijdezachte gloss. Je behoudt hierbij de authentieke uitstraling van je krijtverf. Voor een optimaal resultaat breng je 2 lagen aan over je geschilderde oppervlak. Breng de lak voor voorkeur aan met een varnish & spalterkwast

Vintage Paint heeft ECO Label

Alle producten van Vintage Paint zijn 100% veilig in gebruik en beschikken over het ECO Label en is dus niet milieubelastend.