My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Crackle effect – Vintage Paint

Artikelnummer: crackle effect vintage paint 200 ml Categorie: Tags: , ,

Crackle Effect word tussen 2 lagen verf aangebracht en creëert een mooi craquelé zoals je dat ook wel op oude schilderijen ziet. Het is erg mooi om eerst met een donkere onderlaag te beginnen en vervolgens Crackle effect aan te brengen en na een droogtijd van 8 uur een lichtere laag eroverheen aan te brengen zonder de crackle teveel te verstoren. Na enkele minuten ontstaat er een fraai levendig craquelé effect. Inhoud van het blikje is 200 ml. Daar kun je ongeveer 3 a 4 m2 mee schilderen.

19,99

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Crackle effect – Vintage Paint

Crackle effect – Vintage Paint wordt tussen 2 lagen verf aangebracht en creëert een mooi craquelé zoals je dat ook wel op oude schilderijen ziet. Het is erg mooi om eerst met een donkere onderlaag te beginnen en vervolgens Crackle effect aan te brengen en na een droogtijd van 8 craquelé  effect.

Deze effectverf is te gebruiken in combinatie met minerale verf zoals de Vintage Paint krijtverf. Kies altijd 2 kleuren krijtverf met contrast van licht en donker. Crackle effect kun je toepassen op muren, meubels, bloemenvazen of potten, hoedendozen enz.

 

Lees hier ons uitgebreide blog over de werkwijze voor het maken van crackle effect