My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Vloerverf – Chalky Finish – Winter Grijs

Artikelnummer: Vloerverf - Chalky Finish - Winter Grijs Categorieën: , Tags: , , ,

Vloerverf – Chalky Finish – Antraciet . Renoveer je vloeren en geef ze een nieuwe look met Rust-Oleum – Chalky Finish – Vloerverf. Deze duurzame decoratieve en beschermende verf op waterbasis is bestand tegen stoten en krassen.

Inhoud: 2,5 liter

Soort Verf

Verf kleur

57,79

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Vloerverf – Chalky Finish – Winter Grijs

Vloerverf – Chalky Finish – Winter Grijs . Renoveer je vloeren en geef ze een nieuwe look met Rust-Oleum – Chalky Finish – Vloerverf. Deze duurzame decoratieve en beschermende verf op waterbasis is bestand tegen stoten en krassen.

Hoe verf je een vloer met Vloerverf – Chalky Finish van Rust-Oleum 

Om er zeker van te zijn dat de verf geschikt is voor jouw vloer, kun je dit het beste eerst even testen op een onopvallende plek. Om het beste resultaat te krijgen volg dan het onderstaande stappenplan

  1. Ontvet en reinig eerst je vloer. Maak het dan stofvrij. Indien er wax op je vloer zit , maak het dan eerst schoon met White spirit / Terpentine. Schuur daarna je vloer even licht op .
  2. Roer je Chalky Finish Vloerverf heel goed door zodat alle pigmenten en bindmiddelen met elkaar vermengd zijn. Breng dan een eerste dunne laag over je vloer aan. Dit kun je met een fijne vachtroller doen. Werk daarbij van achteren naar voren en schilder altijd met de houtnerf mee.
  3. Laat je eerste laag nu minimaal 4 uur drogen.
  4. Breng op dezelfde manier de tweede laag vloerverf aan.

Breng je de Vloerverf Chalky Finish aan op een betonnen vloer ? Let er dan op dat het hard, volledig droog  en vrij van cementmelk is.

Toepassing vloerverf

Breng de vloerverf aan bij een temperatuur tussen de 10 en 30 graden. Roer de verf goed door voor gebruik. Je kunt de verf met een blokkwast of met een vachtroller aanbrengen. Twee lagen geeft de mooiste dekking en beste bescherming.

Verbruik van de vloerverf

Met 1 liter kun je ongeveer 14m2 schilderen. Dekking is afhankelijk van de manier van verwerking en de poreusheid van je ondergrond.

Droogtijd

Handdroog na 1 uur. Overschilderbaar na 4 uur. Na 24 drogen kun je de vloer voorzichtig licht belasten.

Reiniging van gereedschap

Spoel na gebruik alle rollers en of kwasten direct uit met lauw water en eventueel een sopje. Laat vervolgens je kwast hangend drogen.

Belangrijke aandachtspunten

De vloerverf Chalky Finish mag  niet rechtstreeks op metaal worden aangebracht. Het is ook geen vlek werende/ vlek isolerende verf. Gebruik in dat geval eventueel een Zinsser primer om vlekken te weren. Zinsser primer weert vocht, vlekken en kan worden aangebracht op alle ondergronden. Ook op metaal!

Waar kan de vloerverf Chalky Finish niet op worden aangebracht

  • Niet geschikt voor buitengebruik
  • Vloeren die zeer snel ernstig vervuild raken zoals een garage vloer
  • Vloeren in badkamers wordt afgeraden ivm teveel vocht
  • Niet aanbevolen om aan te brengen op tegels of laminaat

Onze kleuren vloerverf Chalky Finish

Antraciet

Kalkwit

Wintergrijs