My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Remover van Painting the Past

Artikelnummer: remover Painting the Past Categorieën: , Tags: ,

Voor het snel en doeltreffend verwijderen van lak, verf en waxlagen. Milieuvriendelijk geproduceerd en volkomen veilig in gebruik.

Breng een royale laag remover aan op uw oppervlak. laat het intrekken en verwijder de oude lagen met een plamuurmes.

 

39,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Remover van Painting the Past

Voor het snel en doeltreffend verwijderen van lak, verf en waxlagen. Milieuvriendelijk geproduceerd en volkomen veilig in gebruik.

Deze remover is reukloos en biologisch afbreekbaar.

Painting the Past Wax & Paint Remover is speciaal ontwikkeld voor het veilig verwijderen van was, olie, vernis, lijm en watergedragen verf. De remover is een wit-achtige gel die in een dikke laag op het betreffende meubel aangebracht moet worden. Daarna kunt u de verf met behulp van een schuursponsje of plamuurmes eenvoudig verwijderen. Het kan zijn dat uw meubelstuk meerdere verf- of waslagen bevat. In dat geval moet u het bovenstaande proces meerdere keren herhalen. Wanneer de remover verwijderd is, kan het meubel na een korte droogperiode overschilderd worden.

Het is verstandig eerst de remover te testen op een klein stukje van het meubelstuk voordat u deze in zijn geheel behandeld.
Oude meubelmakers zweerden bij het gebruik van was . Deze waslaag beschermde de meubels en als er oneffenheden waren werden deze met de meubelwas gecamoufleerd. Tegenwoordig zijn er andere beschermingstechnieken en wordt de meubelwas niet veel meer gebruikt. Oude meubels bevatten nog wel vaak deze waslaag, wat het onmogelijk maakt om te schilderen. Tot voor kort was het een flink karwei om meubels van deze waslaag te ontdoen. Maar nu is er de Remover van Painting the Past.

  • verbruik 4-6m² per liter
  • aanbrengen met kwast of roller
  • inwerktijd 5 min. tot 4 uur (afhankelijk van de dikte van de was)
  • daarna met plamuurmes of schuurmatje eenvoudig verwijderen
  • eventueel herhalen
  • daarna met schoon water grondig afnemen