My Colorful Interior
Mini Cart 0

Winkelwagen is leeg

Gratis handgeschilderde sample Bayleaf

Vaak valt een kleur  tegen en eenmaal aangebracht op je muren of op je meubels pakt het toch weer anders  uit dan op een digitaal plaatje of blijkt het heel anders  dan de kleurwaaier je deed geloven! Daarom hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om,  voordat je verf besteld, gratis handgeschilderde samples ( kleurstalen)  bij ons aan te vragen! Zo kun je echt goed bepalen welke kleur jij uiteindelijk in je huis gaat gebruiken.

Bestel nu  gratis handgeschilderde samples  zodat je altijd de juiste kleur keuze maakt!

Wij verzenden de samples ook nog eens gratis naar je huisadres zonder enige verplichting.

 

 

Kleur

,

0,00

Gratis verzending vanaf €100,00

Beschrijving

Gratis handgeschilderde Sample

Bij MY Colorful interior helpen we je graag bij het stylen van je woning. Kleurkeuze is daarbij essentieel. Om je te helpen om deze keuze makkelijker te kunnen maken, biedt MY Colorful een service aan die helemaal gratis is.

Voorkom Keuze stress

Painting the Past heeft prachtige kleuren die allemaal een mooie poedermatte en veloursachtige uitstraling hebben. Maar hoe bepaal je nu echt de juiste kleur voor in je huis ? Iedereen kent het wel; je wilt je kamer of huis opknappen en hebt kleuren in je hoofd. Je hebt een beeld van hoe het eruit moet gaan zien. Je kijkt op internet, zoekt kleurwaaiers uit, loopt met strookjes van kleurenpallets door je huis en uiteindelijk kies je een kleur van een plaatje uit. Dan denk je de goede kleuren te hebben uitgezocht en toch valt het soms tegen zodra je de verf op je muur smeert….

Vaak valt een kleur  tegen en is het toch weer anders dan op een digitaal plaatje of anders dan de kleurwaaiers! Daarom hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om,  voordat je verf besteld, een gratis handgeschilderde sample aan te vragen! Zo kun je echt bepalen welke kleur jij uiteindelijk in je huis wilt gebruiken.

Van al onze verfmerken maken wij unieke samples met de juiste kleur.

 

Dat helpt jouw een goede keuze te maken. Over de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze verf merken hoef je niet in te zitten. Bij MY Colorful Interior verkopen we alleen A merken krijtverf. Wij geloven in de schoonheid van de krijtverven die een niet alleen een speciale uitstraling hebben maar ook minder belastend zijn voor het milieu. Je kunt al onze verfmerken daarom veilig gebruiken , ook in kinder- en babykamers.

Bestel nu een gratis handgeschilderde sample zodat u altijd de juiste kleur keuze maakt! Wij verzenden de samples gratis naar uw huisadres.