My Colorful Interior
Mini Cart 0

Winkelwagen is leeg

Metallico muur en meubel verf – Stucco d’ Or – Bright Purple

Metallico is een decoratieve, glanzende en uitstekend dekkende metallic muurverf voor binnengebruik. Bijzonder geschikt als muurverf en voor meubels door zijn hoge dekkracht en prachtige metallic glans . Voor meubels is het opbrengen van een basisprimer van Zinsser noodzakelijk voor een goede hechting. Metallico van Stucco d’ or is verkrijgbaar in 40 stoere en sprankelende Metallic kleuren. We leveren de Metallico in  1 liter of in 2,5 liter blikken.

Metallico geeft een decoratieve metallic glans en is gemakkelijk zelf aan te brengen. Je kunt de Metallico  opbrengen met kwast of een roller waardoor decoratieve effecten mogelijk zijn. Bij de levering van de Metallico verf krijg je  een uitgebreide handleiding meegestuurd. De Metallico verf is watergedragen en op basis van kunsthars dispersie.

Inhoud

,

Vanaf 27,65

Wissen

Beschrijving

Metallico muur en meubel verf- Stucco d’ Or- Bright Purple

Metallico is een decoratieve, glanzende en uitstekend dekkende metallic muurverf voor binnen gebruik. Bijzonder geschikt als muurverf en voor meubels door zijn hoge dek kracht en prachtige metallic glans . Voor meubels is het opbrengen van een basisprimer van Zinsser noodzakelijk voor een goede hechting. Metallico van Stucco d’ or is verkrijgbaar in 40 stoere en sprankelende Metallic kleuren. We leveren de Metallico in  1 liter of in 2,5 liter blikken.

Metallico voor een decoratieve glans

Metallico geeft een decoratieve metallic glans en is gemakkelijk zelf aan te brengen. Je kunt de Metallico  opbrengen met kwast of een roller waardoor verschillende decoratieve effecten mogelijk zijn. Bij de levering van de Metallico verf krijg je  een uitgebreide handleiding meegestuurd. De Metallico verf is water gedragen en op basis van kunsthars dispersie.

 

Gerelateerde producten