My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Transition- Fusion Mineral Paint

Artikelnummer: Transition- Fusion Mineral Paint- 500 ml Categorieën: , ,

Transition is gemaakt van gerecycleerd pigment en geeft een verhoogde dekking. Met dit product kan je van een donkere kleur naar een lichte kleur gaan met minder lagen Fusion Mineral Paint dan gewoonlijk. Als dit product je bekend voorkomt dan heb je gelijk! Transition had vroeger de naam Colour Blocker en Concealer. Wat is transition? Transition heeft niet hetzelfde hechtingsvermogen als onze reguliere Fusion Mineral Paint, maar nét daarom kost het ongeveer de helft van de normale prijs. Het is belangrijk dat je de ondergrond goed voorbereidt. Transition is geen primer en blokkeert vlekken of doorbloeding van hars/tannine niet. Inhoud 500 ML.

Inhoud

14,25

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Transition is gemaakt van gerecycleerd pigment en geeft een verhoogde dekking. Met dit product kan je van een donkere kleur naar een lichte kleur gaan met minder lagen Fusion Mineral Paint dan gewoonlijk. Als dit product je bekend voorkomt dan heb je gelijk!

Transition had vroeger de naam Colour Blocker en Concealer.

Wat is transition?

Transition heeft niet hetzelfde hechtingsvermogen als onze reguliere Fusion Mineral Paint, maar nét daarom kost het ongeveer de helft van de normale prijs. Het is belangrijk dat je de ondergrond goed voorbereidt. Transition is geen primer en blokkeert vlekken of doorbloeding van hars/tannine niet.