My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Fusion mineral paint- Crackled Texture

Artikelnummer: Fusion mineral paint- Crackled Texture 250 Ml Categorieën: ,

fusion mineral paint- Crackled Texture -Met Fusion Crackled Texture krijg je op een heel eenvoudige manier een prachtige, verouderde, gebarsten verflook.  Breng het product als basislaag aan, laat het drogen en overschilder het vervolgens. Crackled Texture is gemaakt van dezelfde hoogwaardige ingrediënten als Fusion Mineral Paint en heeft daarom hetzelfde hechtingsvermogen. Breng voor grotere, dikkere barsten een dikkere laag Crackled Texture aan. Voor kleinere details, breng je het product in een dunne laag met een kwast aan.

Inhoud: 250 ML

20,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Fusion mineral paint- Crackled Texture

Fusion mineral paint- Crackled Texture -geeft je op een heel eenvoudige manier een prachtige, verouderde, gebarsten verflook.  Breng het product als basislaag aan, laat het drogen en overschilder het vervolgens. Crackled Texture is gemaakt van dezelfde hoogwaardige ingrediënten als Fusion Mineral Paint en heeft daarom hetzelfde hechtingsvermogen. Breng voor grotere, dikkere barsten een dikkere laag Crackled Texture aan. Voor kleinere details, breng je het product in een dunne laag met een kwast aan.

Werkwijze voor Crackled Texture

Roer voor gebruik. Brengt het aan op een horizontaal oppervlak voor het beste resultaat. Breng een gelijkmatige laag aan. Haal zoveel als mogelijk eventuele luchtbellen weg. Een dikkere applicatie geeft grotere barsten. Een dunne en goed verspreide laag geeft kleinere barstjes . Meng geen verf met dit product, het geeft dan geen barsten meer. Droogtijd: 6-12 uur. Uithardingstijd: 21 dagen.