My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Fusion mineral paint- kleursample – Highlander

Alleen bij MY Colorful Interior kun je unieke handgeschilderde kleur samples bestellen….

Digitale kleurvoorstellingen zijn altijd anders dan in het echt en daarom hebben wij voor onze klanten , originele en unieke handgeschilderde kleur samples. Zo heb je een duidelijk beeld van de kleur in het echt !

Handgeschilderde kleursample van Fusion Mineral Paint

Alleen bij MY Colorful interior kun je unieke handgeschilderde kleursamples bestellen. Zo maak je nooit meer een verkeerde kleurkeuze!

Fusion biedt een volledig assortiment producten en voldoet aan de behoeften van al uw woondecoratie projecten, klein en groot, van binnen en van buiten. Fusion is 100% acryl en kan worden aangebracht op de meeste eerder geverfde of gecoate oppervlakken zonder primer of aanzienlijk voorbereidend werk. Het is geformuleerd met een ingebouwde toplaag en biedt een uitstekende dekking. In de meeste gevallen is slechts één laag voldoende. 

Verf kleur

1,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Fusion mineral paint- kleursample – Highlander

Fusion mineral paint- kleursample – Highlander –  Maak kennis met Fusion Mineral Paint, een innovatief product dat zeer eenvoudig aan te brengen en minimaal voorbereidend werk vereist. Het is echt een alles-in-één verf! De resultaten zijn prachtig met een duurzame matte afwerking die lang meegaat.

Fusion Mineral Paints zijn niet giftig, loodvrij, nagenoeg geurloos, bevatten geen vluchtige organische stoffen (VOC)
en bevatten geen ammoniak of formaldehyde.

Fusion biedt een verbluffende collectie op maat gemaakte kleuren.
Elk ingrediënt in de unieke formule is zorgvuldig geselecteerd en geëvalueerd om een ​​superieur product te garanderen.
Het resultaat zijn verven die rijk zijn aan kleur, diepte en tint.

Fusion biedt een volledig assortiment producten en voldoet aan de behoeften van al uw woondecoratie projecten,
klein en groot, van binnen en van buiten.
Fusion is 100% acryl en kan worden aangebracht op de meeste eerder geverfde of gecoate oppervlakken
zonder primer of aanzienlijk voorbereidend werk. Het is geformuleerd met een ingebouwde toplaag en biedt een uitstekende dekking.
In de meeste gevallen is slechts één laag voldoende.

Welke eigenschappen heeft Fusion Mineral Paint?

Fusion is een 100 % acrylverf en water gedragen. Het is duurzaam geproduceerd, niet milieubelastend en veilig in gebruik. Fusion kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het is een matte acrylverf die snel droogt. Na ca 4 uur kun je een tweede laag aanbrengen. Je hoeft er geen grondverf onder te zetten.

Wat kun je schilderen met verf van Fusion ?

Met Fusion kun je schilderen op hout, gips, kunststof en steen. Het is de ideale verf om je meubels mee te schilderen of leuke woonaccessoires mee te pimpen. Ook op een muur doet ie het bijzonder goed! Fusion geeft een poedermat resultaat. De verf heeft bovendien een ingebouwde toplaag en wordt dus relatief krasbestendig. Fusion is droog na ca 4 uur. Als je een extra bescherming wilt aanbrengen dan kan dit uiteraard ook met de Fusion Tough Coat

De Verpakking van Fusion

De verf van Fusion is verkrijgbaar in uitzonderlijk mooie sprankelende kleuren en is verpakt in een ronde kunststof doorzichtige pot met een witte schroefdeksel.  Bij het sluiten van je pot verf  moet je wel zorgen dat er geen verf aan de schroefranden zit,  anders gaat je deksel vastzitten.  Als dit wel gebeurd, houd dan de deksel met de pot even onder warm water zodat de verf in de schroefranden zacht wordt. Daarna draai je de deksel makkelijk open.

De verf is verkrijgbaar in halve liter potten (500 ml) .

Hoe werk je met Fusion Mineral Paint ?

  1. Ontvet je oppervlak wat je gaat schilderen. Dat kan heel eenvoudig en goedkoop met CIF en een schuurspons ( hetzelfde als wat je vaak in de keuken gebruikt!) . Veeg het daarna af met een schone vochtige doek.
  2. Laat je oppervlak drogen
  3. Roer je Fusion Mineral Paint heel goed door zodat alle kleurpigmenten vermengt zijn.
  4. Breng dan met een zachte fijne kwast je eerst laag Fusion verf aan en laat dit 4 uur drogen. Wij vinden de kwasten de Old Red barn heel erg fijn. Deze hebben een heel mooie haarstructuur waardoor je streeploos kunt schilderen. Investeren in een goede kwast is echt geen weggegoid geld. Na gebruikt kun je heel eenvoudig je kwast uitspoelen met lauw water en een sopje. Daarna leg je de kwat weg. Zo kun je er jaren mee doen.
  5. Je kunt je meubelstuk daarna nog patineren met één van de mooie waxen van Fusion of van Vintage Paint. Deze zijn beide gemaakt van bijenwas.

Laat je inspireren door de kleuren van Fusion en upcycle ook jouw meubels !

Gerelateerde producten