My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Fusion mineral paint- Hennep olie-500 ML-Hemp oil

Hemp Oil of hennepolie kan het best toegepast worden op een poreuze ondergrond. Het dringt in het oppervlak en creëert zo een zeer duurzame afwerking. Breng een beetje olie aan met een droge pluisvrije doek. Wrijf de olie zachtjes in tot je ziet dat de olie geabsorbeerd wordt.

Voor meer glans en bescherming kan je meerder lagen aanbrengen (2 tot 4). Omdat de olie geen vluchtige stoffen bevat, is de droogtijd iets langer. Wacht daarom 2 uur tussen de lagen en veeg overtollige olie weg na 12u. Omdat de olie zo snel geabsorbeerd wordt, lijkt het alsof ze onmiddellijk droogt. Het duurt echter enkele dagen tot weken totdat de olie volledig is ingedroogd.

Bekijk ons instructiefilmpje onderaan deze pagina.

Inhoud

26,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Fusion mineral paint- Hennep olie-Hemp oil

Fusion mineral paint- Hennep olie-Hemp oil – is 100% natuurlijk en vrij van oplosmiddelen. Deze olie voedt het houtoppervlak en beschermt tegen slijtage, vlekken en water. De olie dringt in het hout, laat geen film na en beschermt van binnenuit. Ze kan gebruikt worden op onbewerkt hout, milk paint of ter bescherming van een houten of stenen oppervlak in de keuken. Hennepolie is ook een goed product om droog en verweerd hout nieuw leven in te blazen. Test de olie eerst op een onopvallende plaats voor je het gebruikt op een volledig meubel.

Aanbrengen met pluisvrije doek

Hemp Oil of hennepolie kan het best toegepast worden op een poreuze ondergrond. Het dringt in het oppervlak en creëert zo een zeer duurzame afwerking. Breng een beetje olie aan met een droge pluisvrije doek of met een zachte kwast. Wrijf de olie zachtjes in tot je ziet dat de olie geabsorbeerd wordt.

Voor meer glans en bescherming kan je meerder lagen aanbrengen (2 tot 4). Omdat de olie geen vluchtige stoffen bevat, is de droogtijd iets langer. Wacht daarom 2u tussen de lagen en veeg overtollige olie weg na 12u. Omdat de olie zo snel geabsorbeerd wordt, lijkt het alsof ze onmiddellijk droogt. Het duurt echter enkele dagen tot weken.

Maak je kwast of doek schoon met water en zeep.

Bekijk ons instructiefilmpje voor het gebruik van de hennep olie:

 

Gerelateerde producten