My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Fusion Mineral Paint – Crackled texture – 250 ml

Artikelnummer: Fusion Mineral Paint - Crackled texture - 250 ml Categorieën: , ,

Fusion Mineral Paint – Crackled texture – 250 ml.

Geef je meubelstuk een authentieke, vintage uitstraling met Fusion Crackled Texture! Met dit eenvoudig aan te brengen product creëer je gemakkelijk een verweerd en doorleefd effect op elk oppervlak.

20,45

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Fusion Mineral Paint – Crackled texture – 250 ml

Fusion Mineral Paint – Crackled texture – 250 ml. Geef je meubelstuk een authentieke, vintage uitstraling met Fusion Crackled Texture! Met dit eenvoudig aan te brengen product creëer je gemakkelijk een verweerd en doorleefd effect op elk oppervlak. Breng de Crackled Texture aan en laat het 6 tot 12 uur goed drogen voor een optimale hechting.

Eens droog, heb je de vrijheid om over de textuur te schilderen met een kleur naar keuze uit het assortiment van Fusion Mineral Paint. De crackles zullen een charmante textuur toevoegen aan je meubelstuk, waardoor het een unieke en nostalgische uitstraling krijgt.

Wil je de crackles nog verder accentueren? Dan is het gebruik van bruine, zwarte of witte wax een geweldige optie. Breng de wax aan en laat het in de crackles doordringen voor extra diepte en karakter. Zo krijgt je meubelstuk een nog authentiekere vintage look waar je trots op kunt zijn!