My Colorful Interior
Mini Cart 0

Winkelwagen is leeg

Rust Style – Spiver – Arthe 526 F

Categorie:

Geeft een  unieke afwerking  voor interieurs met stijl ! De decoratieve Rust Style is een speciale Decoratieve verf met een oxide-effect. Hiermee kun je, met een zeer gemakkelijke applicatie, een uniek resultaat van buitengewone schoonheid verkrijgen. RUST STYLE is bijzonder geschikt in typisch moderne omgevingen, die verfijnde elegantie vereisen, zowel op openbare plaatsen als in woningen.

Rust Style is verkrijgbaar in 33 prachtige  kleuren. Bekijk hieronder alvast de werkwijze en de instructiefilm.

Bel of mail ons vrijblijvend voor een prijsopgaaf !


Beschrijving

Rust Style – Spiver- Arthe 526 F

Spiver –  Rust Style – Arthe 526 F- Deze decoratieve  verf geeft een  unieke afwerking  voor interieurs met stijl. Rust Style is een bijzondere verf met een prachtig Oxide effect. Het is verkrijgbaar in 33 toffe kleuren. Hiermee kun je, met een heel gemakkelijke applicatie, een uniek resultaat  maken. RUST STYLE is bijzonder geschikt voor muren en gevels en geeft een heel mooi roestig effect. Bovendien kun je deze verf makkelijk zelf aanbrengen als je onze handleiding volgt.

RUST STYLE is na drie weken afwasbaar , is niet ontvlambaar en zorgt voor een goede waterdampdoorlaatbaarheid. Ruststyle kun je ook buiten toepassen.


Werkwijze voor het aanbrengen van Rust Style – Oxide effect

  1. Maak je muur glad met een fijn schuurpapiertje en vervolgens helemaal stofvrij
  2. Eventuele gaten en scheuren in je muur kun je wegplamuren met STUCCOMURO of een ander vulmiddel
  3. Bij een nieuwe of  zuigende muur: Breng  eerst een laagje FISSATIVO UNIVERSAL aan (verdunnen met water aan in de verhouding 1:5 tot 1:10 afhankelijk van de oppervlakte-opname) . Laat minimaal 4 uur drogen.
  4. Breng op je schone en gladde muurPRIMER S tint Z-90 aan. Laat elke laag minimaal 4 a 5 uur drogen.
  5. Dan de RUST STYLE aanbrengen met een speciale DECORA’ SPALTER, door onregelmatige bewegingen op het oppervlak te maken, zoals gekruiste penseelstreken . Wacht ongeveer 20 minuten en begin met het geven van de eerste druk met een roestvrijstalen troffel op het oppervlak. Na ongeveer 10 minuten doe je dot nog een keer voltooien, met een roestvrijstalen troffel, let erop dat u dezelfde bewegingen van de vorige fase herhaalt.

Bekijk hieronder de instructiefilm van Spiver voor het aanbrengen van Rust Style

 

  • Deze verf bevat organische en anorganische pigmenten, acrylcopolymeeremulsie en  speciale niet-toxische additieven.
  • Ruststyle is vrij van schadelijke stoffen zoals oplosmiddelen en pigmenten die lood en chroom bevatten.