My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Woodwill – flexibel ornament – Flexible Trimm

Artikelnummer: Woodwill - flexibel ornament - Flexible Trimm 804117 Categorie: Tags: , , ,

Woodwill – flexibel ornament – Flexible Trimm

. Is een flexibel en overschilderbaar houten ornament. Makkelijk te verwerken en aan te brengen op al je decoratieve projecten.

Afmeting 21,5 cm x 1,5 cm 

Barcode: 804117

 

Lees meer informatie onder aan deze pagina

14,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Woodwill – flexibel ornament – Flexible Trimm

Woodwill – flexibel ornament – Flexible Trimm – Is een flexibel en overschilderbaar, houten ornament. Makkelijk te verwerken en aan te brengen op al je decoratieve projecten.

Collectie Woodwill – flexibele decoratie ornamenten

Bij MY Colorful Interior hebben we een brede collectie van Woodwill.  Woodwill heeft als enige producent ornamenten die flexibel zijn zodra je ze warm maakt met bijvoorbeeld een haarfohn.  Hierdoor kun je de ornamenten in iedere gewenste vorm gebruiken en toepassen op je project.

Woodwill Ornamenten zijn overschilderbaar

Alle ornamenten zijn uiteraard overschilderbaar in jouw favoriete kleur. Je kunt de ornamenten overschilderen met Acryl verf en krijtverf.  Kijk voor mooie kleuren eens bij onze  Fusion Verf of de Krijtverf van Vintage Paint.

Ornamenten om je meubelen een authentieke uitstraling te geven

Wil je een kast schilderen maar zijn de deurtjes of lades te kaal en daardoor saai ? Of een deur die wel wat uitstraling kan gebruiken ?  Gebruik dan de flexibele woodwill ornamenten. Bevestig ze met de speciale lijm op je oppervlak. Laat drogen en schilder ze heel eenvoudig in je favoriete kleur!

Geef je ornamenten eens een betonlook

Wil je een oude verweerde (beton) look geven aan je ornament ? Gebruik dan een betonlookverf of de Aging Powder van Vintage Paint. Patineren met een Wax nadat je het geschilderd hebt, kan natuurlijk ook. Je eigen fantasie en creativiteit kun je hierin wel kwijt.

Wandpanelen maken met ornamenten van Woodwill

Neem een houten plaat in een vorm die jij mooi vind. Schuur deze glad en schilder het in de kleur die je wilt. Schilder je ornament ook alvast in de door jou gekozen kleur. Plak daarna het ornament of ornamenten op je paneel en laat het goed drogen. Druk het daarbij stevig aan.  Daarna schilder je het wandpaneel in zijn geheel. Patineer het tot slot eventueel met een Wax, metallic wax of  gebruik Aging Powder.

 

 

Gerelateerde producten