My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign Decor Ink Pad – Paris Blue

Artikelnummer: Redesign Decor Ink Pad – Paris Blue Categorieën: ,

Met deze inktpad drukt u eenvoudig de inkt op stempels. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Te gebruiken in combinatie met onze stempels van Redesign. Voor deze inkt pads zijn ook passende navullingen verkrijgbaar op onze website.

 

11,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Redesign Decor Ink Pad – Paris Blue

Redesign Decor Ink Pad – Paris Blue . Met deze inktpad drukt u eenvoudig de inkt vanaf uw stempels op een ondergrond.

Te gebruiken in combinatie met onze stempels van Vintage Paint of Redesign. Voor deze inkt pads  zijn ook handige  navullingen verkrijgbaar op onze website.

Ontdek Redesign Met Prima Decor Ink Pads, een wonder voor thuisdecoratie, hebben onze inkten een verscheidenheid aan eigenschappen die uw interieur zullen verbeteren, waardoor het gemakkelijker wordt om geweldige stukken te creëren met gestempelde afbeeldingen. Gebruik in combinatie met onze patroonrollers en clear cling stempels!

Onze inkt biedt een hybride formule die het midden houdt tussen een kleurstof en een pigment en biedt een verscheidenheid aan toepassingen. Deze inkt met lange levensduur biedt een houdbaarheid van 12 maanden voor langdurig gebruik. Er zijn herinktende inktpatronen beschikbaar om de levensduur van uw inktkussentjes te verlengen.

 

Gerelateerde producten