My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Patroonroller – Marmorino- Krokodillen Patroon

Artikelnummer: Patroonroller - Marmorino- Krokodillen Patroon Categorie:

Met deze geweldige patroonroller maak je gestructureerde patronen op je muur.

Zowel met verf als in stucwerk!

Reinig na gebruik eenvoudig je roller voor nieuw gebruik.  Breedte roller is 25 cm breed .

 

49,99

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Patroonroller – Marmorino- Krokodillen Patroon

Patroonroller – Marmorino- Krokodillen Patroon is een patroonroller met een prachtig design. Hiermee maak je gestructureerde patronen op je muur of op een andere vlakke ondergrond. Gebruik (Vintage Paint) krijtverf , acrylverf of bijvoorbeeld een mooie metallicverf en creëer patronen op je meubels of op een muur met deze patroonroller. Of gebruik de patroonroller in je stucwerk! 

Rubberen roller met patroon in beugel van 25 cm breed.

Doorlopend motief maken met de patroonroller

Om een doorlopend motief te maken op je muur is het een goed idee om twee plekken op de patroonroller te markeren. Zet een min teken op de roller , draai deze een halve slag en zet daar een +teken. Zo kun je zien waar het motief begint en waar het eindigt. Begin met het +teken naar boven en start de volgende baan met met het minteken naar boven. Blijf dit tijdens het verven van de muur afwisselen. TIP: Maak je deze techniek eerst eigen voordat je aan de slag gaat op je muur. 

Tips voor werken met patroonroller

  • Voor gebruik op houten oppervlakken , als het oppervlak erg glad is; kan het nodig zijn om het eerst licht op te schuren zodat je applicator niet door glijdt.
  • Breng je muurverf in verschillende richtingen aan , zodat het oppervlak niet te glad is. Vermijd paneelwanden omdat het resultaat door de gleuven niet mooi wordt.
  • Als je een meubel wilt verven, kies dan een exemplaar zonder houtsnijwerk en andere oneffenheden die een mooi resultaat bemoeilijken. Als je de patroonroller van Vintage Paint op hout gebruikt dan is het verstandig om het daarna te sealen met een matte lak of wax.
  • Werk je met de patroonroller op stucwerk; rol met je patroonroller door de nog zachte stuc .

Hergebruik van de Patroonroller

Reinig na gebruik eenvoudig je roller met warm water en zeep voor nieuw gebruik.

 

Gerelateerde producten