My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Sjabloon-44 x 54 cm- French Diamond

Artikelnummer: sjabloon French Diamond Categorie: Tags: , , ,
Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Onze herbruikbare sjablonen  van Jeanne d’arc Living en van Autentico maken van je muren , meubels , vloeren of kussens, echte eye-catchers  in je interieur. Met dit sjabloon kun je oneindig veel projecten  pimpen.

De sjablonen zijn makkelijk schoon te maken en  gemaakt van stevig materiaal. Kijk onderaan deze pagina voor een uitgebreid stappenplan en instructiefilmpje.

21,95

Uitverkocht


Beschrijving

Onze herbruikbare sjablonen  van Jeanne d’arc Living en Autentico maken van je muren , meubels of vloeren of kussens, echte eye-catchers  in je interieur. Met dit sjabloon kun je oneindig veel projecten  pimpen.

Werkwijze:

Stap 1

Zorg dat je ondergrond vet- en stofvrij is. Plak vervolgens je sjabloon vast met schilderstape op je ondergrond, zodat deze niet verschuift.

Stap 2

Bedek je het hele sjabloon met verf . Dit kun je doen met een tamponeerkwast , een sponsje of een rolletje.

Let op: Gebruik niet te veel verf op je kwast of spons anders loopt de verf onder het sjabloon en dan ontstaan er vlekken.

Stap 3

Nadat je overal verf hebt aangebracht,  verwijder je voorzichtig het sjabloon en laat de afbeelding vervolgens drogen.

Stap 4

Na gebruik maak je je sjabloon voorzichtig schoon met water en zeep en laat je het sjabloon goed drogen.

Opruimen van het sjabloon: zorg ervoor dat je je sjabloon altijd droog en plat weg legt zo voorkom je kreukels en vouwen in je sjabloon. Mochten er toch vouwen in het sjabloon ontstaan dan dek je je sjabloon af met een theedoek en strijk je  met een strijkbout het sjabloon weer glad.

Wij hebben een breed assortiment met sjablonen en stempels.

Bekijk hieronder onze instructievideo