My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign with Prima – H2o Transfer – A4 – Luminous Blooms

Artikelnummer: Redesign with Prima – H2o Transfer - A4 - Luminous Blooms Categorieën: , Tags: , , , ,

NIEUWE H2O-transfers van het merk Redesign met gebruiksvriendelijke, door water geactiveerde ontwerpen die op bijna elk oppervlak kunnen worden gebruikt! Verkrijgbaar in prachtige ontwerpen, probeer deze schoonheden op hout, canvas, klei, glas, porselein, papier, beton, plastic en nog veel meer oppervlakken. Economisch vriendelijk, SNELLE resultaten en geen handvermoeidheid … dit zijn slechts enkele van de vele redenen waarom u nieuwe “Redesign Petite” H2O-transfers NODIG HEBT!

Bij de levering van deze H2O transfer zit een uitgebreide stap voor stap handleiding.

Afmeting : 21,6 x 27,95 cm

Bekijk ook de instructiefilm onderaan deze pagina

18,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Redesign with Prima – H2o Transfer – A4 – Luminous Blooms

Redesign with Prima – H2o Transfer – A4 – Luminous Blooms – Laten we een plons maken!

Introductie van NIEUWE H2O-transfers van het merk Redesign met gebruiksvriendelijke, door water geactiveerde ontwerpen die op bijna elk oppervlak kunnen worden gebruikt! Verkrijgbaar in TIEN prachtige ontwerpen, probeer deze schoonheden op hout, canvas, klei, glas, porselein, papier, beton, plastic en nog veel meer oppervlakken. Economisch vriendelijk, SNELLE resultaten en geen handvermoeidheid … dit zijn slechts enkele van de vele redenen waarom u nieuwe “Redesign Petite” H2O-transfers NODIG HEBT!

Bij de levering van deze H2O transfer zit een uitgebreide stap voor stap handleiding.

2 Vellen per verpakking

Houd je van eenvoud? “Blossomy” bevat zoete effen zwarte bloemen en volants van wijnstokken, in verschillende maten, perfect voor het accentueren van gebogen accenten op meubels, juwelendoosjes, dienbladen en meer.

Afwerken van de H2O – Transfers

Na het aanbrengen kun je , met de polishing pad , je transfer afbeelding sealen en alle oneffenheden glad wrijven. Om je transfer te beschermen kun je ervoor kiezen om het af te lakken met bijvoorbeeld een coating of met een bijenwas.

Afmeting : 21,6 x 27,95 cm

Werkwijze voor de H2O transfers

1. Verwijder de folie en leg uw H2O Transfer® op het voorbereide oppervlak. (Probeer op hout, canvas, klei, glas, porselein, papier, beton, plastic en nog veel meer oppervlakken! Altijd eerst testen.)
2. Voeg water toe over het grijze ontwerp op de papieren achterkant, polijst het om luchtbellen te verwijderen en laat het maximaal drie minuten intrekken.
3. Trek de papieren achterkant eraf om het prachtige ontwerp te onthullen.
4. Verzegel de H2O Transfer® indien gebruikt op hout of andere veelgebruikte oppervlakken met een van de volgende sealers. We raden altijd aan om eerst te testen.