My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign with Prima – H2o Transfer- A4 – Azure Florals

Artikelnummer: Redesign with Prima - H2o Transfer-A4-Azure Florals Categorieën: , Tags: , , , ,

NIEUWE H2O-transfers van het merk Redesign met gebruiksvriendelijke, door water geactiveerde ontwerpen die op bijna elk oppervlak kunnen worden gebruikt! Verkrijgbaar in TIEN prachtige ontwerpen, probeer deze schoonheden op hout, canvas, klei, glas, porselein, papier, beton, plastic en nog veel meer oppervlakken. Economisch vriendelijk, SNELLE resultaten en geen handvermoeidheid … dit zijn slechts enkele van de vele redenen waarom u nieuwe “Redesign Petite” H2O-transfers NODIG HEBT!

Bij de levering van deze H2O transfer zit een uitgebreide stap voor stap handleiding.

Afmeting : 21,6 x 27,95 cm

Bekijk ook de instructiefilm onderaan deze pagina

18,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Redesign with Prima – H2o Transfer-A4-Azure Florals

Redesign with Prima – H2o Transfer-A4-Azure Florals – Laten we een plons maken!

Introductie van NIEUWE H2O-transfers van het merk Redesign met gebruiksvriendelijke, door water geactiveerde ontwerpen die op bijna elk oppervlak kunnen worden gebruikt! Verkrijgbaar in TIEN prachtige ontwerpen, probeer deze schoonheden op hout, canvas, klei, glas, porselein, papier, beton, plastic en nog veel meer oppervlakken. Economisch vriendelijk, SNELLE resultaten en geen handvermoeidheid … dit zijn slechts enkele van de vele redenen waarom u nieuwe “Redesign Petite” H2O-transfers NODIG HEBT!

Bij de levering van deze H2O transfer zit een uitgebreide stap voor stap handleiding.

2 Vellen per verpakking

Met twee volledige vellen met patronen, bevat “Azure Floral” een prachtig klein met bloemen gevuld vel, samen met een volledig vel met bloemen bedekte wijnstokken, wat resulteert in twee prachtige opties om je interieur, mixed-media projecten en meer op te vrolijken!

Kan er iets adembenemender zijn dan de met bloemen gevulde volants en wervelingen van Azure Floral II? In een schitterend azuurblauw bevat elk vel meerdere bloemaccenten, in verschillende formaten, voor al uw ontwerpbehoeften.

Afwerken van de H2O – Transfers

Na het aanbrengen kun je , met de polishing pad , je transfer afbeelding sealen en alle oneffenheden glad wrijven. Om je transfer te beschermen kun je ervoor kiezen om het af te lakken met bijvoorbeeld een coating of met een bijenwas.

Afmeting : 21,6 x 27,95 cm

Gerelateerde producten