My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign- Decoratie Mal – Grandeur Flora

Artikelnummer: Re-Design-Decor Moulds-Grandeur flora Categorie: Tags: , , ,

De Re-Design  decoratiemallen zijn prachtig gedetailleerde  mallen om je project nog leuker te maken. De mallen zijn gemaakt van siliconen en zijn hitte bestendig en volledig food save. Ideaal als giet mal voor Food en Non Food.

Met onze  modeleer klei Re-design- Modelleer Klei-Decor Moulds kun je de mal vullen en haal je het figuur er uit terwijl deze nog niet is uitgehard. Na het drogen kan je het figuur bewerken met  bijvoorbeeld Fusion mineral paint-Metallics finish -37 ml of 250 ml- Vintage Gold

 

26,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Redesign – Decoratie mal – Grandeur Flora

De Re-Design  decoratie mallen zijn dé ideale gietmallen om je project nog leuker te maken. De mallen zijn gemaakt van siliconen en zijn hitte bestendig en food save.

Met onze  modeleer klei Re-design- Modelleer Klei-Decor Moulds kun je de mal vullen en haal je het figuur er uit terwijl deze nog niet is uitgehard.

Wij gebruiken ook vaak kunsthars Epoxy voor het gieten van de afbeelding. Jij bepaalt zelf waar je het prettigst mee werkt.

Tevens geschikt voor oa. gips, hars, chocolade, suiker, klei.

Na het drogen kun je het figuur bewerken met  bijvoorbeeld Fusion mineral paint-Metallics finish -37 ml of 250 ml- Vintage Gold

 

Gerelateerde producten