My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign- Decor moulds- Ancient Findings

Artikelnummer: Siliconen Gietmal - Decor Mould - Redesign - Ancient Findings Categorieën: , Tags: , , , , ,

Deze prachtige gietmallen hebben uiteenlopende afbeeldingen die je kunt gebruiken om je eigen afgietsel  te maken.

De Re-Design  decoratiemallen zijn prachtig gedetailleerde  mallen om je project nog leuker te maken. De mallen zijn gemaakt van siliconen en zijn hitte bestendig en volledig food save. Ideaal als gietmal voor Food en Non Food.  Deze siliconenmal is afwasbaar en herbruikbaar.

Afmeting: Siliconen Gietmal – Decor Mould – Redesign – Ancient Findings 12,70 x 20.3 cm

 

 

 

29,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Redesign- Decor moulds- Ancient Findings + Redesign- Modelleer Klei voor Decor Moulds
Prijs voor beide: 42,45

Beschrijving

Redesign- Decor moulds- Ancient Findings

Redesign- Decor moulds- Ancient Findings- Deze prachtige gietmallen van het merk Redesign with Prima, hebben allemaal uiteenlopende afbeeldingen die je kunt gebruiken om je eigen afgietsel in te maken.

De Re-Design  decoratiemallen zijn prachtig gedetailleerde  mallen om je project nog leuker te maken. De mallen zijn gemaakt van siliconen en zijn hitte bestendig en volledig food save. Ideaal als giet mal voor Food en Non Food.

Met onze  modeleer klei Re-design- Modelleer Klei-Decor Moulds kun je de mal vullen en haal je het figuur er uit terwijl deze nog niet is uitgehard. Na het drogen kan je het figuur bewerken met  bijvoorbeeld Fusion mineral paint-Metallics finish -37 ml of 250 ml- Vintage Gold

Siliconenmal voor Food

Maar je kunt de siliconenmal ook gebruiken voor al je creatieve food projecten.  De mallen zijn namelijk foodsave en afwasbaar zodat je ze telkens weer kunt gebruiken bij je projecten. Prachtige 3 D gietsels van chocolade, hoe mooi is dat ?

Meubels pimpen met Siliconen giet mal – Ancient Findings

Wij gebruiken bij voorkeur een kunsthars Epoxy of zelf drogende klei voor het perfect gieten van je beelden. Na het uitharden van je gietsel heb je prachtige beeldjes die je kunt verven, waxen of lakken met metallic verf. Kit de afbeelding op je gepimpte kastje, meubel of muur. De afbeeldingen zorgen voor een gaaf 3 D effect. Zo maak je van een oud meubelstuk weer een unieke eyecatcher.

Siliconen giet mallen van Redesign

Gerelateerde producten