My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign – Decor mould – Swedish Posy

Deze prachtige gietmallen hebben uiteenlopende afbeeldingen die je kunt gebruiken om je eigen afgietsel  te maken.

De Re-Design  decoratiemallen zijn prachtig gedetailleerde  mallen om je project nog leuker te maken. De mallen zijn gemaakt van siliconen en zijn hitte bestendig en volledig food save. Ideaal als gietmal voor Food en Non Food.  Deze siliconenmal is afwasbaar en herbruikbaar.

Afmeting: Redesign – Decor mould – Swedish Posy is 12,7 x 20,32 cm, 8 mm dikte

 

 

 

28,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

redesign-with-prima-redesign-mould-swedish-posy + Redesign- Modelleer Klei voor Decor Moulds
Prijs voor beide: 41,45

Beschrijving

Redesign – Decor mould – Swedish Posy

Redesign – Decor mould – Swedish Posy. Dit mooie Décor Mould®-ontwerp is geïnspireerd op de handgesneden houten lijsten die te vinden zijn in traditionele Zweedse 18e-eeuwse herenhuizen.

Het ontwerp bevat een bloem- en bladerenrol, ronde bloemrozetten, bullseye-rondels en lijstwerk dat te vinden is op meubels en muren in landhuizen. De Décor Mould®-ontwerpen hebben natuurlijke onvolkomenheden om het uiterlijk van traditionele 18e-eeuwse houten, met de hand gesneden lijstwerk na te bootsen.

Deze mooie ontwerpen zijn geïnspireerd op de reizen van de ontwerper naar Zweden, waar ze veel landhuizen bezocht.
Tijdens het Gustaviaanse tijdperk werden deze landhuizen gebruikt door rijke families om zich tijdens de zomermaanden in terug te trekken en waren ze vaak sierlijk ontworpen in een Frans geïnspireerde rococostijl met delicate bloem- en vogelmotieven, gedempte pastelkleuren en delicate, uitgesneden houten lijstwerk.

Combineer met een van de andere producten uit de “Swedish Posy collectie” voor een prachtig op elkaar afgestemd project of kamer!

Siliconenmal voor Food

Maar je kunt de siliconenmal ook gebruiken voor al je creatieve food projecten.  De mallen zijn namelijk foodsave en afwasbaar zodat je ze telkens weer kunt gebruiken bij je projecten. Prachtige 3 D gietsels van chocolade, hoe mooi is dat ?

Meubels pimpen met Siliconen giet mal – Swedish Posy

Wij gebruiken bij voorkeur een Giethars of  zelf drogende klei voor het perfect gieten van je beelden. Na het uitharden van je gietsel heb je prachtige beeldjes die je kunt verven, waxen of lakken met metallic verf. Kit de afbeelding op je gepimpte kastje, meubel of muur. De afbeeldingen zorgen voor een gaaf 3 D effect. Zo maak je van een oud meubelstuk weer een unieke eyecatcher.

Deze prachtige gietmallen van het merk Redesign with Prima, hebben allemaal uiteenlopende afbeeldingen die je kunt gebruiken om je eigen afgietsel in te maken.

Met onze  modeleer klei Re-design- Modelleer Klei-Decor Moulds kun je de mal vullen en haal je het figuur er uit terwijl deze nog niet is uitgehard. Na het drogen kan je het figuur bewerken met  bijvoorbeeld Fusion mineral paint-Metallics finish -37 ml of 250 ml- Vintage Gold

Siliconen giet mallen van Redesign

Gerelateerde producten