My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign – Decor mould – Salon Parisien Charm

Artikelnummer: Redesign - Decor mould - Salon Parisien Charm Categorieën: , Tags: , , , , ,

Deze prachtige gietmallen hebben uiteenlopende afbeeldingen die je kunt gebruiken om je eigen afgietsel  te maken.

De Re-Design  decoratiemallen zijn prachtig gedetailleerde  mallen om je project nog leuker te maken. De mallen zijn gemaakt van siliconen en zijn hitte bestendig en volledig food save. Ideaal als gietmal voor Food en Non Food.  Deze siliconenmal is afwasbaar en herbruikbaar.

Afmeting: Redesign – Decor mould – Salon Parisien Charm is 12,7 x 20,32 cm, 8 mm dikte

 

 

 

Thema

kerst

28,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Redesign - Decor mould - Salon Parisien Charm + Redesign- Modelleer Klei voor Decor Moulds
Prijs voor beide: 41,45

Beschrijving

Redesign – Decor mould – Salon Parisien Charm

Redesign – Decor mould – Salon Parisien Charm- Introductie van “The Grand Chateau Collection” met meerdere producten, allemaal gemaakt om moeiteloos samen te werken! Creëer een wonderbaarlijk ontwerp, met ingewikkelde details, dat werkelijk adembenemend is met ons nieuwste Decor Mold-ontwerp, “Salon Parisien Charm”!

Deze prachtige gietmallen van het merk Redesign with Prima, hebben allemaal uiteenlopende afbeeldingen die je kunt gebruiken om je eigen afgietsel in te maken.

De Re-Design  decoratiemallen zijn prachtig gedetailleerde  mallen om je project nog leuker te maken. De mallen zijn gemaakt van siliconen en zijn hitte bestendig en volledig food save. Ideaal als giet mal voor Food en Non Food.

Met onze  modeleer klei Re-design- Modelleer Klei-Decor Moulds kun je de mal vullen en haal je het figuur er uit terwijl deze nog niet is uitgehard. Na het drogen kan je het figuur bewerken met  bijvoorbeeld Fusion mineral paint-Metallics finish -37 ml of 250 ml- Vintage Gold

Siliconenmal voor Food

Maar je kunt de siliconenmal ook gebruiken voor al je creatieve food projecten.  De mallen zijn namelijk foodsave en afwasbaar zodat je ze telkens weer kunt gebruiken bij je projecten. Prachtige 3 D gietsels van chocolade, hoe mooi is dat ?

Meubels pimpen met Siliconen giet mal – Salon Parisien Charm

Wij gebruiken bij voorkeur een Giethars of  zelf drogende klei voor het perfect gieten van je beelden. Na het uitharden van je gietsel heb je prachtige beeldjes die je kunt verven, waxen of lakken met metallic verf. Kit de afbeelding op je gepimpte kastje, meubel of muur. De afbeeldingen zorgen voor een gaaf 3 D effect. Zo maak je van een oud meubelstuk weer een unieke eyecatcher.

Siliconen giet mallen van Redesign

Gerelateerde producten