My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign – Decor mould – Cerulean Blooms

Artikelnummer: Redesign - Decor mould - Cerulean Blooms Categorieën: , Tags: , , , , ,

Deze prachtige gietmallen hebben uiteenlopende afbeeldingen die je kunt gebruiken om je eigen afgietsel  te maken.

De Re-Design  decoratiemallen zijn prachtig gedetailleerde  mallen om je project nog leuker te maken. De mallen zijn gemaakt van siliconen en zijn hitte bestendig en volledig food save. Ideaal als gietmal voor Food en Non Food.  Deze siliconenmal is afwasbaar en herbruikbaar.

Afmeting:Redesign – Decor mould – Cerulean Blooms is 12,7 x 20,32 cm, 8 mm dikte

 

 

 

Thema

kerst

28,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Redesign - Decor mould - Cerulean Blooms + Redesign- Modelleer Klei voor Decor Moulds
Prijs voor beide: 41,45

Beschrijving

Redesign – Decor mould – Cerulean Blooms

Redesign – Decor mould – Cerulean Blooms- Een schoonheid die uw aandacht zal trekken, de “Cerulean Blooms” Décor Mould® heeft een prachtige, volledig gevormde bloem, kronkelend groen en een fladderende vlinder… allemaal perfect van formaat om u te helpen uw eigen, op elkaar afgestemde gietstukken te maken!

Combineer met een van onze andere producten uit de “Cerulean Bloom Collection” voor een prachtig op elkaar afgestemd project of kamer!

Deze prachtige gietmallen van het merk Redesign with Prima, hebben allemaal uiteenlopende afbeeldingen die je kunt gebruiken om je eigen afgietsel in te maken.

De Re-Design  decoratiemallen zijn prachtig gedetailleerde  mallen om je project nog leuker te maken. De mallen zijn gemaakt van siliconen en zijn hitte bestendig en volledig food save. Ideaal als giet mal voor Food en Non Food.

Met onze  modeleer klei Re-design- Modelleer Klei-Decor Moulds kun je de mal vullen en haal je het figuur er uit terwijl deze nog niet is uitgehard. Na het drogen kan je het figuur bewerken met  bijvoorbeeld Fusion mineral paint-Metallics finish -37 ml of 250 ml- Vintage Gold

Siliconenmal voor Food

Maar je kunt de siliconenmal ook gebruiken voor al je creatieve food projecten.  De mallen zijn namelijk foodsave en afwasbaar zodat je ze telkens weer kunt gebruiken bij je projecten. Prachtige 3 D gietsels van chocolade, hoe mooi is dat ?

Meubels pimpen met Siliconen giet mal – Cerulean Blooms

Wij gebruiken bij voorkeur een Giethars of  zelf drogende klei voor het perfect gieten van je beelden. Na het uitharden van je gietsel heb je prachtige beeldjes die je kunt verven, waxen of lakken met metallic verf. Kit de afbeelding op je gepimpte kastje, meubel of muur. De afbeeldingen zorgen voor een gaaf 3 D effect. Zo maak je van een oud meubelstuk weer een unieke eyecatcher.

Siliconen giet mallen van Redesign

Gerelateerde producten