My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign – Chalk Paste – Dusty Plum

Artikelnummer: Redesign - Chalk Paste - Dusty Plum100 ml Categorieën: , Tags: , ,

Redesign – Chalk Paste – Dusty Plum – heeft een inhoud van 100 ml. Het is een glad romige kalk pasta met  een natuurlijke krijtafwerking, onze Chalk Paste® biedt een andere kijk op een klassieke look. Gebruik het met onze Stencils of op zichzelf om een ​​prachtig krijtachtig effect op meubels en muren te creëren of als accent op uw decorstukken. Met Chalk Paste creëer je een 3 D effect. Bekijk hieronder de uitleg en de instructiefilm voor de toepassingen van Chalk Paste .

14,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Redesign – Chalk Paste – Dusty Plum

Redesign – Chalk Paste – Dusty Plum – Heeft een inhoud van 100 ml. Chalk Past is een Engelse benaming voor Kalk Pasta . Het is een glad romige kalk pasta met  een natuurlijke krijtafwerking, onze Chalk Paste biedt een andere kijk op een klassieke look. Gebruik het met onze Stencils of op zichzelf om een ​​prachtig krijtachtig effect op meubels en muren te creëren of als accent op uw decorstukken zoals vazen of bloempotten. Met Chalk Paste creëer je een 3 D effect op alle oppervlakken. Je kunt het toepassen op hout, metaal, glas, kunststof of textiel.

Gebruik een spatel voor de Redesign Chalk Paste

Deze prachtige  Chalk Paste zit in een potje met een inhoud van 100 Ml. Het is verkrijgbaar in meerdere mooie kleuren . Kies de kleur die het beste past bij jouw project. Leg je stencil vlak op je oppervlak ( bijvoorbeeld een meubelstuk, tafelblad of muur ). Maak het stencil eventueel vast net tape. Neem dan een spatel en haal daarmee wat chalk Paste uit het potje . Breng de Chalk Paste dan aan over het stencil en wrijf het met je spatel voorzichtig uit . Verwijder daarna het stencil voorzichtig van je project en laat het vervolgens enkele uren drogen. Je kunt het afwerken met een wax of lak zoals de tough coat mat.

Stencils voor de Redesign – Chalk Paste

We hebben in onze webshop een hele range aan mooie stencils die perfect geschikt zijn om te gebruiken voor het maken van prachtige decoraties met gewone verf en met Chalk Paint. Bekijk ze hier allemaal .

Redesign – Prachtige decoratieve materialen voor al je ‘Make- Overs’

Redesign ( with prima)  is een prachtig merk dat gespecialiseerd is in make overs van meubels. Hiervoor hebben ze prachtige materialen en gereedschappen op de markt gebracht. Bekijk in onze webshop de Decor moulds (Food- Save Siliconen Gietmallen) , de Redesign Decoratie transfers of de geweldige Decoupage papier voorstellingen  .