My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Houten ornament – Woodwill – Decorative Pillar – 6,2 x 9,5 cm

Artikelnummer: 801200- Houten ornament - Woodwill - Decorative pillar - 6,2 x 9,5 cm Categorie: Tags: , , ,

Houten ornament – Woodwill – Decorative Pillar – 6,2 x 9,5 cm

Is een flexibel en overschilderbaar houten ornament. Makkelijk te verwerken en aan te brengen op al je decoratieve projecten.

afmeting: 6,2 x 9,5 cm

1 stuks

801200

Lees meer informatie onder aan deze pagina

5,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Koop deze samen

Houten ornament - Woodwill - Decorative Pillar - 6,2 x 9,5 cm + hete lucht pistool
Prijs voor beide: 35,90

Beschrijving

Houten ornament – Woodwill – Decorative Pillar – 6,2 x 9,5 cm

Houten ornament – Woodwill – Decorative Pillar – 6,2 x 9,5 cm – Is een flexibel en overschilderbaar, houten ornament. Makkelijk te verwerken en aan te brengen op al je decoratieve projecten.

 Woodwill Collectie – flexibele houten ornamenten

Bij MY Colorful Interior hebben we een brede collectie van Woodwill.  Woodwill heeft als enige producent,  houten ornamenten die flexibel zijn zodra je ze warm maakt met bijvoorbeeld een haarfohn.  Hierdoor kun je de ornamenten in iedere gewenste vorm gebruiken en toepassen op je project. Verlijm ze vervolgens met een houtlijm op je ondergrond. Na drogen zijn ze overschilderbaar.

Woodwill houten ornamenten zijn overschilderbaar

Alle ornamenten zijn uiteraard overschilderbaar in jouw favoriete kleur. Je kunt de ornamenten overschilderen met Acryl verf en krijtverf.  Kijk voor mooie kleuren eens bij onze  Fusion Verf of de Krijtverf van Vintage Paint.

Ornamenten om je meubelen een authentieke uitstraling te geven

Wil je een kast schilderen maar zijn de deurtjes of lades te kaal en daardoor saai ? Of een deur die wel wat uitstraling kan gebruiken ?  Gebruik dan de flexibele woodwill ornamenten. Bevestig ze met de speciale lijm op je oppervlak. Laat drogen en schilder ze heel eenvoudig in je favoriete kleur!

Geef je ornamenten eens een betonlook

Wil je een oude verweerde (beton) look geven aan je ornament ? Gebruik dan een betonlookverf of de Aging Powder van Vintage Paint. Patineren met een Wax nadat je het geschilderd hebt, kan natuurlijk ook. Je eigen fantasie en creativiteit kun je hierin wel kwijt.

Wandpanelen maken met ornamenten van Woodwill

Neem een houten plaat in een vorm die jij mooi vind. Schuur deze glad en schilder het in de kleur die je wilt. Schilder je ornament ook alvast in de door jou gekozen kleur. Plak daarna het ornament of ornamenten op je paneel en laat het goed drogen. Druk het daarbij stevig aan.  Daarna schilder je het wandpaneel in zijn geheel. Patineer het tot slot eventueel met een Wax, metallic wax of  gebruik Aging Powder.

 

 

Gerelateerde producten