My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Salty Patina Effect Powder

Artikelnummer: Salty Patina Effect Powder Categorie: Tag:

Salty Patina Effect Powder -100 gr

Salty Patina Effect Powder- Creëert een afgebladderd effect en een ruw oppervlak dat doet denken aan geverfd hout dat heeft geleden onder wind, zon en weer.

Te koop in paper cups van 100 gram of 400 gram .

Inhoud

,

Vanaf 7,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Salty Patina Effect Powder

Salty Patina Effect Powder- Creëert een afgebladderd effect en een ruw oppervlak dat doet denken aan geverfd hout dat heeft geleden onder wind, zon en weer.

Patina effect door patineer poeder

Salty Patina Effect is een uniek product dat is samengesteld uit zouten en mineralen. Meng de poeder in je eerste laag Vintage Paint om een prachtige verweerde look op je meubels te creëren.

Afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid Salty Patina effect kun je het effect grof of fijn maken. Je kan er ook voor kiezen om dit alleen op bepaalde plekken of randen toe te passen. Voor een tweede kan je een andere kleur Vintage Paint aanbrengen, deze breng je aan over laag 1 en laat dit goed drogen daarna ga je schuren. Dit kan met een grof schuurpapier korrel 80 of een schuurmachine.

Salty Patina Effect droogt niet te snel en dit kun je eventueel versnellen door het te föhnen. Bij het product wordt een duidelijke handleiding meegeleverd. Veel plezier bij het creëren van een bijzonder resultaat met Vintage Paint !

Afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid Salty Patina-effect, kunt u het effect grof of fijn maken. U kunt er ook voor kiezen om dit alleen toe te passen op specifieke locaties of randen. Je kunt even een andere kleur Vintage Paint aanbrengen, deze over laag 1 aanbrengen en goed laten drogen, dan beginnen met schuren. Dit kan met grof schuurpapier korrel 80 of een schuurmachine.

Salty Patina Effect droogt niet te snel maar je kunt het droogproces wel versnellen door het te föhnen. Bij het product zit een duidelijke handleiding. Veel plezier met het creëren van een bijzonder resultaat met Vintage verf!

Verkrijgbaar in 100 en 400 gram cups