My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign – Decor Pigment Powder Set – Metallic

Artikelnummer: Redesign - Decor Pigment Powder Set - Metallic Categorieën: ,

Redesign – Decor Pigment Powder Set – Metallic.

Iedere can uit deze serie (6 cans) heeft een inhoud van 5 gram pigmentpoeder. Pigmentpoeder is een nauwe neef van Mica-poeder, zonder de iriserende glans. Als je op zoek bent naar een matte look of gewoon wat kleur wilt toevoegen zonder de schittering, dan is deze set je perfecte metgezel.

Bekijk onze instructiefilm op deze pagina voor inspiratie en bekijk de vele creatieve mogelijkheden met dit te gekke pigmentpoeder.

19,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Redesign – Decor Pigment Powder Set – Metallic

Redesign – Decor Pigment Powder Set – Metallic. Welkom in de levendige wereld van mica en pigmentpoeder, waar creativiteit geen grenzen kent! Als je nieuw bent in de betoverende wereld van Mica of Pigmentpoeder, wees dan niet bang: het is verrassend eenvoudig te gebruiken!

Laten we beginnen met micapoeder: het is net fijngemalen mica-mineraalmagie, doordrenkt met natuurlijke irisatie. Als veelzijdig artistiek medium is het een geweldig alternatief voor traditionele glitter en biedt het een spectrum aan kleuren dat een betoverende glans achterlaat. Het Mica-poeder van Redesign wordt geleverd in op kleur afgestemde verpakkingen, en deze is zelfs Glow in the dark!

Pigmentpoeder is een nauwe neef van Mica-poeder, zonder de iriserende glans. Als je op zoek bent naar een matte look of gewoon wat kleur wilt toevoegen zonder de schittering, dan is deze set je perfecte metgezel.

De toepassingen voor Mica en Pigmentpoeder zijn zo groot als uw verbeelding. Strooi ze lichtjes op lijm of een medium vlak voordat het hard wordt. Giet ze in hars om je gietstukken met levendige tinten te beschilderen. Meng ze tot een helder medium en gebruik ze als verf op je project. Duik in de wereld van het experimenteren met kleurencombinaties, omdat Mica- en pigmentpoeder moeiteloos mengen met een breed spectrum aan mediums. Of je nu met gesso of acrylverf werkt of het met water mengt, Mica- en pigmentpoeder vormen een veelzijdige en opwindende aanvulling op je creatieve gereedschapskist.