My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign – Cece Filter Noir – Glaze

Artikelnummer: Redesign-Cece-Filter-Noir-Glaze Categorie:

Voeg direct ‘Glaze’ toe aan elke oppervlakteafmeting of detail. De Glaze creëert schaduwen en verbetert de dimensionale details van decorvormen, sierlijsten, lijsten, spiegels, houtsnijwerk en versieringen bij vrijwel elk project. Finishing Glaze voegt glans en diepte toe aan vlakke oppervlakken, of aan oppervlakken met minder details! Inhoud: 120 ML

Inhoud

14,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Redesign – Cece Filter Noir – Glaze

Redesign – Cece Filter Noir – Glaze – Breng nu eenvoudig te gebruiken afwerkingsglazuren aan op geverfde of gebeitste en verzegelde oppervlakken om Glaze van Redesign is een wash die schaduwen creëert die glinsteren, terwijl details worden benadrukt en dimensie wordt toegevoegd. Breng eenvoudig te gebruiken afwerkingsglazuren aan op geverfde of gebeitste en verzegelde oppervlakken om een ​​dramatische afwerking te creëren.

Voeg direct ‘Glaze’ toe aan elke oppervlakteafmeting of detail. De Glaze creëert schaduwen en verbetert de dimensionale details van decorvormen, sierlijsten, lijsten, spiegels, houtsnijwerk en versieringen bij vrijwel elk project.
Finishing Glaze voegt glans en diepte toe aan vlakke oppervlakken, of aan oppervlakken met minder details!

Werkwijze: Begin met een schoon oppervlak, vrij van vuil. Zorg ervoor dat eventuele eerdere behandelingen zoals verf, beits, sjabloneren, transfers, enz. voldoende tijd hebben gehad om goed te drogen. Afwerkingsglazuur werkt het beste op niet-poreuze oppervlakken en oppervlakken die zijn verzegeld met een satijnen of glanzende glans.

Werk in kleine delen tegelijk en bestrijk het oppervlak met glazuur met een borstel of een pluisvrije doek. Zorg er speciaal voor dat u Glaze in alle details of eventuele versieringen krijgt door een penseel in een opspringende beweging te gebruiken om hoekjes en gaatjes te bereiken. Gebruik een schone, droge, pluisvrije, gratis winkelhanddoek of een oud katoenen T-shirt om het overtollige glazuur weg te vegen van de oppervlakken, zodat het glazuur in de details en spleten van het oppervlak kan blijven plakken. Zorg ervoor dat u het glazuur tijdens het werken niet laat drogen door tijdens het proces met water te besproeien. Als het te snel droogt, of te intens is naar jouw smaak, gebruik dan een vochtige doek of babydoekje om overtollig glazuur te verwijderen. Gebruik schone delen van de handdoek voor het beste resultaat. Door CeCe ReStyled voor Redesign with Prima. 1 pot, 4 oz.