My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Metallic flakes – Finnabair – Vintage

Artikelnummer: Metallic-flakes-Finnabair-Vintage Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Potten met een inhoud van 150 ml glanzende metallic folievlokken geven een geweldige vergulde look aan je projecten. Je kunt de metallic aanbrengen op onder andere hout, metaal, glas, gips, karton, etc. Gebruik de Gilding Glue bij het aanbrengen. Voor extra bescherming van je metallic decoratie kun je het afwerken met een lak zoals Tough Coat van Fusion Mineral Paint of de decorateursvernis van Polyvine.

 

9,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Metallic flakes – Finnabair – Vintage

Metallic flakes – Finnabair – Vintage zijn  metallic vlokken ( ook wel metallic folie genoemd) van het merk Finnabair en zijn zeer decoratief te gebruiken bij al je creatieve projecten. Geeft een mooie afwerking als bladgoud. Gebruik de Art Extravagance – Gliding Glue om de metallic folie op je ondergrond aan te brengen. De Art Metal Flakes zijn in meerdere mooie variaties verkrijgbaar.

Werkwijze voor het aanbrengen

Potten met een inhoud van 150 ml glanzende metallic folievlokken geven een geweldige vergulde look aan je projecten. Je kunt de metallic vlokken aanbrengen op onder andere hout, metaal, glas, gips, karton, etc. Gebruik de Gliding Glue bij het aanbrengen. Voor extra bescherming van je metallic decoratie kun je het afwerken met een lak zoals Tough Coat van Fusion Mineral Paint of de decorateursvernis van Polyvine.

Creatief bladgoud

Je kunt al je projecten een rijke decoratie geven waarbij het lijkt alsof je echt bladgoud hebt gebruikt. Deze metallic folie vlokken zijn hiervoor uitstekend geschikt. Het wordt veel gebruikt bij Mixed Media projecten. Je kunt de vlokken namelijk heel makkelijk helemaal uitstrijken over de gliding glue. Je hebt daardoor maar weinig metallic vlokken nodig om toch een spectaculair resultaat te krijgen. Wij adviseren om je metallic daarna wel even af te werken met een hoogglans lak. Het wordt daardoor sterker en duurzamer. Dat geldt in ieder geval wel voor meubels zoals kastjes of spiegels.