My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Roze Betonlook verf – Concreto -Bohemian Pink

Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto ( van Stucco d’Or) is zeer geschikt voor op muren ,trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Voor aanrechtbladen of badkamermuren adviseren wij onze 2 componentenlak van Roboton aan te brengen in 2 lagen. Trappen en vloeren werk je af met onze varnish Xxtra Lak van Polyvine .

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren. Bestel bij ons een kleurenkaart om AL deze kleuren te bekijken om tot een goede keus te komen. Of bestel handgeschilderde kleursamples.

Rendement: 4 m2 per liter (in 2 lagen)

Handleiding: Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Verf kleur

Vanaf 1,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Roze Betonlook verf – Concreto – Bohemian Pink

Roze Betonlook verf – Concreto – Bohemian Pink- Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto  van het merk Stucco d’Or,  is zeer geschikt voor muren ,trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Voor een mooi betonlook (effect) op muren breng je eerst de primer (Primo)  aan. Deze is sneldrogend en zorgt voor een betere hechting van de eindlaag. Ook vergroot de Primo het rendement van de afwerklaag. De Primo is overschilderbaar na ongeveer 4-6 uur.

Voor een mooi betonlookeffect op aanrechtbladen en op zeer gladde ondergronden breng je eerst de Zinsser Primer aan voor een extra  sterke hechting en watervastheid.

Concreto betonlook verf heeft 200 kleuren

De Concreto is de betonlook verf. De eerste laag breng je met een vachtroller aan. De tweede laag breng je met een blokkwast aan verwerk je vervolgens met een pleisterspaan met ronde hoeken. Deze betonlookverf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Voor aanrechtbladen adviseren wij onze 2 componentenlak van Roboton aan te brengen in 2 lagen. Trappen en vloeren werk je af met onze varnish Xxtra Lak van Polyvine .

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren waaronder enkele prachtige roze tinten.Bestel bij ons een samplepakket om AL deze kleuren te bekijken om tot een goede keus te komen. Of bestel handgeschilderde kleursamples. Rendement: 4 m2 per liter in 2 lagen

Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Kijk hier de instructie film

Onze andere roze tinten

Vintage Old Pink – Vintage Pink – Vintage Dark Pink – Romantic Light Pink –

Romantic Old Pink- Romantic Pink – Romantic Dark Pink – Bohemian Pink

Bohemian Old Pink –  Elegant Dark Pink – Elegant Old Pink –  Elegant Pink

Gerelateerde producten