My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Beige betonlookverf – Concreto- Classic Light Beige

Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf  Concreto ( van Stucco d’Or) is zeer geschikt voor op muren ,trappen en aanrechtbladen, keuken enz.
Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar.

Voor aanrechtbladen of badkamermuren adviseren wij onze 2 componentenlak aan te brengen in 2 lagen. Trappen en vloeren werk je af met onze varnish Xxtra Lak van Polyvine .

Dit product is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren. Wil je vooraf een goede kleurkeuze maken ? Bestel dan een sample pakket of een losse kleursample in jouw favoriete kleur . De samples zijn allemaal handgemaakt en dus kleurecht. Zo maak je nooit een verkeerde kleurkeuze.

Rendement: 4 m2 per liter (in 2 lagen)

Handleiding: Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

 

Inhoud

, ,

Verf kleur

Vanaf 1,50

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Beige betonlookverf – Concreto- Classic Light Beige

Beige betonlookverf – Concreto- Classic Light Beige- Deze zeer matte en uitstekend dekkende betonlook verf van  Stucco d’Or-Concreto-Classic Light Beige is zeer geschikt voor muren ,trappen en aanrechtbladen. Ook op meubels doet hij het geweldig.
Voor een mooi betonlook (effect) op muren breng je eerst de primer (Primo)  aan. Deze is sneldrogend en zorgt voor een betere hechting van de eindlaag. Ook vergroot de Primo het rendement van de afwerklaag. De Primo is overschilderbaar na ongeveer 4-6 uur.

Voor een mooi betonlookeffect op aanrechtbladen en op zeer gladde ondergronden zoals tegels of een marmerenblad, breng je eerst de ultrasterke Zinsser primer aan voor een extra  sterke hechting.

Beige betonlookverf – Concreto- Classic Light Beige aanbrengen:

De Concreto van Stucco d’ Or is de betonlookverf. De eerste laag breng je met een roller aan. De tweede laag breng je aan met een  pleisterspaan met ronde hoeken. Deze verf werkt snel, makkelijk en bevatten hoogwaardige pigmenten. De verf is reukarm en goed afwasbaar. Door met je pleisterspaan de tweede laag aan te brengen in vormen en streken, creëer je je eigen structuur en uitstraling.

Voor aanrechtbladen adviseren wij als afwerking om onze 2 componentenlak van Protecto aan te brengen in 2 lagen. Omdat een aanrechtblad veel in aanraking komt met water is een twee componentenlak wel aan te raden. Hierdoor kun je het ook gebruiken in een badkamer. Onze lakken zijn Ultra Matt. Breng laklagen altijd dun aan omdat je anders een witte waas krijgt . Dat komt omdat er matteerpoeder in de lak zit.

Trappen en vloeren werk je af met onze varnish Xxtra Lak van Polyvine .

Concreto betonlookverf  is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren.

Het rendement van de Concreto betonlookverf : 4 m2 per liter in 2 lagen. Met Concreto kun je zuinig werken.

Handleiding: Bij al onze Betonlook verf krijg je een uitgebreide handleiding meegestuurd !

Gerelateerde producten