My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Lak Ultra Matt- – voor Beton Chic

Artikelnummer: Xxtra Lak Ultra Matt- Polyvine - voor Beton Chic Categorieën: , , , Tags: , , , ,

Lak Ultra Matt – voor Beton Chic is een ultra sterke 1 componenten lak met zeer matte afwerking. Deze lak is uitstekend te gebruiken voor oppervlakken met een intensief en zwaar gebruik. Trappen, vloeren, deuren zijn goed beschermd met deze megasterke lak.

Zeer geschikt voor binnen en buitengebruik en heel eenvoudig in gebruik. Uitstekend te gebruiken op onze betonlookverven.

Breng de lak bij voorkeur in 3 dunne lagen aan op je geschilderde ondergrond. Houd je aan uitleg die beschreven staat in de bijgeleverde handleiding en aan de tussentijdse droogtijden.

Breng de lak niet te dik aan en gebruik een goede varnish kwast met een fijne haarstructuur. Zo voorkom je een melkachtig en streperig effect.

Lees hieronder de uitgebreidere werkwijze.

61,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Lak Ultra Matt – voor Beton Chic

Lak Ultra Matt – voor Beton Chic is een ultra sterke 1 componenten lak met zeer matte afwerking. Deze lak is uitstekend te gebruiken voor oppervlakken met een intensief en zwaar gebruik. Trappen, vloeren, deuren zijn goed beschermd met de sterke lak.

Zeer geschikt voor binnen en buitengebruik en heel eenvoudig in gebruik. Uitstekend te gebruiken op onze betonlookverven.

Deze  blanke lak is één van de allersterkste 1 componenten lakken die er is. Het geeft een ultra sterke bescherming en is speciaal te gebruiken voor het afwerken van alle watergedragen verfsoorten. Wij gebruiken deze lak onder andere in natte ruimte zoals keukens en badkamers.

Maar ook op vloeren en trappen biedt de lak een uitstekende bescherming tegen stoten en krassen. Het is zeer slijtvast en heel makkelijk in het gebruik.

lak is eveneens heel goed toepasbaar voor je buitenmeubelen of muren, zwembaden, sauna’s etc. Bij de levering van de lak zit een uitgebreide handleiding.

Gebruiksaanwijzing:

  • zorg dat je ondergrond goed droog, stof- en vetvrij is
  • meng de  lak goed door. In dit geval; schud de fles voor gebruik
  • breng de  lak aan met een fijne kwast. Bij voorkeur met een speciale platte varnish kwast
  • breng een eerste dunne laag aan. Let op: Niet te dik want dan krijg je een melkachtige waas. 
  • na droging van ongeveer 6 uur, breng je de tweede dunne laag aan.
  • op trappen en vloeren adviseren we om nog een derde laag aan te brengen.
  • na 16 uur is je oppervlak weer geschikt voor licht gebruik
  • na 72 uur kun je het oppervlak weer wat intensiever gebruiken