My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

SPS Multiprimer Plus-Concreto-Betonlookverf

De Universele Multiprimer van SPS is geschikt voor bijna alle ondergronden zoals hout, geverfde onderlagen, non ferro metalen,  MDF en kunststoffen.

De Multiprimer Plus van SPS  is makkelijk te verwerken. Zeer geschikt als basis voor de Concreto betonlookverf. We adviseren het als basis voor o.a. trappen en vloeren. Kijk onderaan deze pagina voor een uitgebreide instructiefilm!

Inhoud

,

Vanaf 31,95

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

SPS Multiprimer Plus-Concreto-Betonlookverf

De SPS Multiprimer Plus  is geschikt voor bijna alle ondergronden zoals hout, geverfde onderlagen, non ferro metalen,  MFD, kunststoffen.

De Multiprimer is makkelijk te verwerken en bijzonder geschikt als primer voor onder de Concreto Betonlookverf.

Stap 1 Voorbereiding voor het aanbrengen van de SPS Multiprimer Plus

Zorg voor het aanbrengen van de primer dat je ondergrond vrij is van stof, vet en vuil. Reinig het oppervlak met vloeibare CIF zonder bleek en een schuursponsje. Neem het daarna af met een doekje met lauw water en droog je oppervlak goed of laat het drogen aan de lucht. Schuur je oppervlak licht op en werk oneffenheden weg door deze te repareren met plamuur .

Stap 2 Schilderen met SPS Multiprimer Plus

Voor gebruik goed roeren. In twee lagen aanbrengen met een kwast of roller. Tijdens het drogen niet meer bijwerken. Tussen de twee lagen even licht opschuren indien nodig.

Kleuren SPS Multiprimer

De standaardkleur is wit.

Rendement is ongeveer 12 m2  per liter

Droogtijd SPS Multiprimer is ca. 6 uur . Daarna is het overschilderbaar

 

Gerelateerde producten