My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Royal Talens- Amsterdam Acryl & Van Gogh

Vanaf november verkopen we bij MY Colorful Interior , de producten van Royal Talens. Royal Talens is o.a. de producent van Amsterdam acrylverf en andere bekende kunstmerken zoals Rembrandt, Van Gogh, Cobra, Ecoline en Bruynzeel. Royal Talens is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1899 bestaat en zich richt op het stimuleren en faciliteren van creatieve expressie in schilderen en tekenen. Royal Talens heeft een breed assortiment aan verf, penselen, doeken, papier en accessoires voor kunstenaars, hobbyisten en educatieve instellingen.

Amsterdam Acrylverf

Acrylverf van het merk Amsterdam is een kwalitatief hoogwaardige verf die je veel creatieve mogelijkheden biedt. Amsterdam acrylverf is gemaakt op basis van een 100% acrylemulsie en hoogwaardige pigmenten. De verf heeft een hoge lichtechtheid en is verkrijgbaar in verschillende opaciteiten. Je kunt de verf gemakkelijk mengen en verdunnen met water of schildermediums. De verf droogt snel en biedt een gelijkmatige kleur.

Van Gogh Olieverf

Van Gogh Olieverf is ook een merk van Royal Talens. Van Gogh Olieverf is een kwalitatief hoogwaardige verf die geschikt is voor de serieuze kunstschilder die kwaliteit belangrijk vindt. De verf heeft een hoge kleurkracht, een gelijkmatige glans en dikte, en een goede tot uitstekende lichtechtheid. De verf is gemakkelijk te mengen en aan te brengen, en is verkrijgbaar in 66 kleuren.

Om te werken met Van Gogh Olieverf heb je een aantal materialen nodig, zoals penselen, een palet, een paletmes, een ondergrond (doek, papier of paneel), verdunningsmiddelen (terpentine, terpentijn of Gamsol) en een medium (lijnzaad- of maanzaadolie). Je hebt ook een ruime en goed verlichte werkplek nodig, en een schort of oude kleren om je te beschermen tegen verfspetters. Je kunt de verf verdunnen met water of een medium om verschillende effecten te creëren, zoals een aquarelachtige laag of een dikke textuur. Je kunt ook verschillende schildertechnieken gebruiken, zoals nat-in-nat, glaceren, impasto of alla prima. Het is belangrijk om de regel “dik op dun” te volgen, wat betekent dat je de dunnere lagen eerst aanbrengt en de dikkere lagen later, om scheuren of loslaten van de verf te voorkomen. Olieverf droogt langzaam, dus je moet je schilderij op een veilige plek laten drogen waar het niet wordt blootgesteld aan stof, vocht of extreme temperaturen. Als je schilderij helemaal droog is, kun je het vernissen om het te beschermen en de kleuren te versterken.

Wat is het verschil tussen olieverf en Acrylverf ?

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.