My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Assortiment verfmerken

Assortiment verfmerken- Bij MY Colorful Interior hebben we een breed aanbod van verschillende verfmerken variërend van Sigma en Histor One tot Painting the Past. Naast de A merken voeren we het huismerk Finess. Deze verflijn heeft een uitzonderlijke kwaliteit voor een zachte prijs.

Mengen van jouw favoriete kleur

Op onze eigen verfmengmachines kunnen we iedere kleur mengen van bijna ieder merk. Kom gerust eens langs om te kijken wat wij voor je kunnen doen.

Gratis uitleen van kleurwaaiers

Twijfel je over een kleur en vind je het moeilijk om een juiste kleurkeuze te maken ? Wij lenen gratis kleurwaaiers uit , zodat je thuis op je gemak een goede kleur keuze kunt maken.

Handgeschilderde kleurstalen

Van enkele verfmerken kun je in onze webshop online-  unieke handgeschilderde kleursamples bestellen. Doordat ze handgeschilderd zijn,  weet je precies of je de juiste kleur hebt. Kleurwaaiers en digitale kleurweergaven zijn namelijk toch vaak anders dan in het echt. Dat kan dan een teleurstelling zijn. Een andere mogelijkheid is om bij ons in de winkel een proefblikje te bestellen.

Proefblikjes verf

Stel je hebt een kleur uitgekozen waar je je muur mee wilt gaan schilderen. Dan kun je in onze winkel voor 9,95 eerst een proefblik van 500 ml bestellen in je gekozen kleur. Daarmee kun je je muur schilderen en bekijken of de kleur aan je verwachting voldoet. Zo voorkom je dat je met vele liters gemengde verf zit waarvan je de kleur eigenlijk toch niet zo mooi vindt.

Een greep uit onze verfmerken

Painting the Past

Vintage Paint

PTMD Verfcollectie

Sigma

Concreto Betonlookverf

Velluto Fluweel Muurverf

Fusion Mineral Paint

Fusion Milk Paint

Niet online te koop:

Finess

Histor One

 

 

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.