My Colorful Interior
Mini Cart 0

Winkelwagen is leeg

De voordelen van My Colorful Interior zijn:

  • Bij iedere bestelling krijg je een gratis roerstokje;
  • Boven de € 100,- wordt je bestelling gratis thuis bezorgd*;
  • Afhalen van de bestelling in onze winkel is mogelijk, dan betaal je geen verzendkosten;
  • Je kunt 6 gratis proefstukjes van de betonlook verf bestellen. Deze kosten je niks en worden gratis thuis bezorgd.
  • Je kunt persoonlijk verf / kleuradvies krijgen door een e-mail te sturen naar info@mycolorfulinterior.nl.

Hieronder kun je informatie vinden over klantenservice, zoals verzendkosten, ruilen / retourneren & levertijden.

*Dit geldt alléén voor bestellingen uit en in Nederland. Voor alle andere Europese landen gelden andere verzendtarieven.

Bezorgen & verzendkosten

Het is mogelijk om jouw bestelling op te halen. Je kunt via een afspraak jouw bestelling ophalen op:

My Colorful Interior: Grote Markt 21 b – 7711 CZ – Nieuwleusen

Bezorging wordt verzorgd Post NL. Verzendkosten vanaf  € 4,95 *. Mocht je pakket door de brievenbus passen, dan zal er  € 4,95* gerekend aan verzendkosten worden. De kosten voor het versturen van samples is gratis*. Bezorging van meubels per palletvervoer bedraagt € 60,00 ( hiervoor wordt van tevoren een afspraak gemaakt).

*Dit geldt alléén voor bestellingen binnen Nederland. Voor alle andere Europese landen gelden andere verzendtarieven.

Levertijden: De bestelling wordt (mits de producten voorradig zijn) binnen een werkdag verstuurd via  Post NL .

Ruilen & Retourneren

Ruilen is mogelijk. Dit kan in onze winkel  en je kunt de producten terug sturen en eventueel opnieuw een bestelling plaatsen.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag m.u.v. de  verzendkosten gecrediteerd. Deze kosten bedragen circa 5,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Geopende en gebruikte verfblikken vallen niet onder producten in originele staat en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Gemengde kleuren kunnen eveneens niet worden geretourneerd. 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@mycolorfulinterior.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour, terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is (zie ook hierboven vermeldt).

Retourneren is alléén mogelijk met ongeopend en ongebruikt materiaal en geldt niet voor gemengde kleuren!

Retourneren kan naar het volgende adres:

My Colorful Interior
Molenweg 8a 7707 CD Balkbrug

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mycolorfulinterior.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.