My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

WOONINSPIRATIE VOOR EEN STOERE EETKAMER!

Inspiratie voor een stoere eetkamer!

Bron: Raw Materials

Een stoere eetkamer; wie wil dat nou niet? Als je graag een industrieel karakter in je interieur wil, of je wil graag een stoere touch geven aan je interieur. Dan kun je ervoor kiezen de eetkamer eens aan te pakken, en deze te voorzien van stoere en/of industriële elementen.

Industriële eetkamer

Hoe ziet een industriële eetkamer eruit? Wat kun je aanpassen aan je eetkamer, om zo een industrieel karakter te geven aan je eettafel? Wil je graag snel een industriële look, dan kun je daar een oude fabriekslamp voor gebruiken. Deze lamp werd vroeger in fabrieken gebruiken, en zijn nu erg populair in bijvoorbeeld een industrieel interieur. Deze hanglamp is het stoerst als deze oud is, maar we begrijpen ook dat dit niet altijd mogelijk is. Je kunt daarom ook een nieuwe fabriekslamp gebruiken, want ja deze zijn er ook.

Metalen eetstoelen

Wat je daarnaast ook kunt doen, is het vervangen van je ‘oude’ eetkamerstoelen door metalen varianten. Het enige nadeel hieraan is, dat de stoel wat koud aanvoelt. Ook voor deze stoel geldt; hij is er nieuw maar ook oud.

De tafel waaraan je de stoelen plaatst, kun je ook nog voorzien van een industriële look. Een metalen poot is daar ideaal voor! Bijvoorbeeld een kruispoot of een u-poot. Met deze drie tips heb je in een handomdraai een stoere eetkamer

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.