My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Witte Betonlook verf – #Wit – Pure White en Pure Natural

WITTE BETONLOOK VERF – #WIT – PURE WHITE EN PURE NATURAL

Witte betonlook verf – #wit – Pure White en Pure Natural. Betonlook verf – Wit – Pure White en Pure Natural- zijn twee compleet nieuwe kleuren in ons betonlook assortiment.

#Witte betonlook verf

We kregen van veel klanten de vraag of we geen witte betonlook verf hadden. Dat zat nog niet in het assortiment. Daarom hebben we zelf 2 prachtige witte kleuren ontwikkelt in ons eigen atelier. De Pure Natural en de Pure White.

Witte betonlookverf kenmerkt zich door de stoere uitstraling die betonlookverf heeft maar ook door de  frisse , lichte wit tinten.  De witte kleuren passen in veel verschillende  interieurs van landelijk tot sober of industrieel.

#Betonlook verf – Wit – Pure Natural

De betonlookverf Pure Natural heeft een puur witte basis met een minimaal vleugje zandkleur. Deze kleur laat zich goed combineren met naturel tinten en  bruintinten. het is verkrijgbaar in losse verpakkingen ( 500 ml en 1 liter) maar ook als basispakket.

#Betonlookverf- Wit – Pure White

De kleur Pure White is een koele Witte kleur met een klein vleugje mistig Grijs.  Ook deze gave witte tint kan heel goed worden gecombineerd met andere tinten zoals blauw en grijs . Combineren met een andere betonlookverf kan natuurlijk ook.

#Handgeschilderde Kleurstaal betonlookverf aanvragen

Als je twijfelt over de kleur,  kun je bij ons op de website altijd een handgeschilderde kleurstaal aanvragen. De kleine formaten samples van 5 x 5  cm zijn GRATIS. Wil je een iets grotere sample ontvangen ? Dat kan! Hiervoor vragen we een kleine vergoeding. Je kunt natuurlijk ook het speciale XL Samplepakket bestellen zodat je ALLE kleuren betonlook kunt bekijken.

#Waar kan Witte betonlookverf op gebruikt worden ?

Onze betonlookverf wordt altijd gebruikt in combinatie met de speciale primer waar een korreltje in verwerkt zit. Betonlookverf krijgt zijn structuur en kleur mede door de primer. De primer geeft de betonlookverf zijn juiste hechting .

Betonlookverf kan worden gebruikt om een betonlook trap te maken . Wat dacht je ervan om een (oud) aanrechtblad om te toveren in een betonlook aanrecht ? Betonlookverf kan op muren en zelfs op een vloer. Zorg er wel voor dat je de juiste aflak (coating) gebruikt. Een stelregel van ons is: Voor oppervlakken die  nat worden moet je altijd een 2 Komponenten lak kiezen.

Voor trappen en vloeren kun je de XXtra lak van Polyvine gebruiken.

#Tips voor aanschaf van betonlookverf

  • Vraag een kleurstaal aan zodat je nooit een verkeerde kleurkeuze maakt.
  • Bestel een Alles in 1 Pakket betonlookverf. Hier zit de primer, de betonlookverf en de aflak al bij in.
  • Als je twijfelt of jouw project geschikt is voor betonlookverf; bel of mail ons dan met je vragen
  • Bekijk ook onze instructiefilm op ons You Tube kanaal
De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.