My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Siliconen gietmallen van Redesign

Siliconen gietmallen van het merk Redesign worden ook wel decor moulds genoemd. Dit is de Engelse benaming voor decor mal. Voor het gemak noemen wij ze siliconen gietmal. Ze zijn van het merk Redesign with Prima, de  marktleider in hobby en creatieve artikelen.

De siliconen gietmallen zijn uitermate geschikt voor het maken van allerlei soorten afgietsels. Alle afbeeldingen van de siliconen mallen van Redesign zijn zeer gedetailleerd waardoor je unieke afbeeldingen krijgt. De mallen zijn gemaakt van soepel siliconen rubber en daardoor telkens weer opnieuw te gebruiken.

Siliconen gietmal van Redesign is hittebestendig

De mogelijkheden zijn heel divers. De mallen zijn zowel hitte als koude bestendig. Ze zijn bovendien food save zodat je ze ook kunt gebruiken voor het gieten van chocolade of vloeibare suiker. De mal kan een hitte van 500 graden celcius verdragen. Dus zijn ze ook bruikbaar voor ceramische of voor zelfdrogende klei.

Zeep maken met de mallen van Redesign

Ook voor het maken van prachtige zeep afbeeldingen kun je de mallen van Redesign heel goed gebruiken. De mallen zijn flexibel doordat ze van siliconen rubber zijn gemaakt. Daardoor laat het makkelijk los van je gietproduct.

Wat kan ik allemaal doen met een siliconen gietmal?

We geven je graag inspiratie over wat je allemaal met de siliconen mallen kunt maken. Gebruik bijvoorbeeld een zelfdrogende klei om vormen te maken die je kunt aanbrengen op bijvoorbeeld een meubelstuk. De afbeelding van klei die je met je mal hebt gemaakt is over schilderbaar . Hierdoor geef je een heel nieuwe dimensie aan je meubel. Met epoxy giethars kun je makkelijk je mal volgieten en na uitharding kun je je 3 D afbeelding verwijderen uit de mal.

De siliconen gietmallen van Redesign zijn per stuk te koop en in onze webshop hebben we bijna het hele assortiment van Redesign Decormoulds.

Bekijk hier een demonstratiefilmpje van het gieten van epoxy in de siliconenmal

Siliconen mallen met een bloem motief

Bell Orchids 

Botanical Blossoms

Cherry Blossoms

Delicate Flora

Etruscan Rose

Forest Flora

Forest Treasures

Fragrant Roses

Grandeur flora

In Bloom

In the Garden

Leafy Blossoms

Lily flowers

Monstera

Perfect Poinsettia

 

 

Klik hier om alle gietmallen te bekijken

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 13 reviews.