My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Redesign with Prima – Decor Transfers Nederland

Redesign with Prima – Decor Transfers Nederland . Bij MY Colorful vind je een groot assortiment van deze te gekke decoratie transfers van het merk Re-design with Prima.

Vanaf juni 2020 zijn deze prachtige producten op de Nederlandse markt gekomen en bij MY Colorful Interior hebben we alle verkrijgbare Redesign Decoratie transfers. Het grootste assortiment vind je dus bij ons. Naast de decor transfers kun je bij ons ook alle decoupage papers van Redesign vinden. Kijk hier ook eens voor alle Redesign decoupage materialen.

Wij vinden de Decor transfers van Redesign echt een te gek product! 

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Mini, Midi, Maxi en Large Transfers.

Upcycle en restyle je oude meubels met Redesign decoratie transfers

Muren, meubelstukken, deuren…je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt de transfer erop aanbrengen. Het geeft je meubelstuk een heel eigen karakter. Het is wel van belang dat je ondergrond zo glad mogelijk is. Dus op een ruwe oneffen ondergrond zal het resultaat minder mooi worden.

De decoratie transfers van Redesign zijn de mooiste in zijn soort. Veelkleurige afbeeldingen van uitzonderlijke kwaliteit die allemaal stuk voor stuk goed verpakt zijn en worden geleverd met een speciale applicator waarmee je jouw transfer moeiteloos kunt overbrengen op je ondergrond.

We kunnen ons voorstellen dat , als je voor het eerst aan de slag wilt met de transfers,  maar dat je geen idee hebt hoe dit moet. Daarom hebben we op onze site verschillende filmpjes en uitleg geplaatst.

Werkwijze voor de Redesign – Decor transfers

  1. Zorg dat je ondergrond schoon, droog en vetvrij is. Pas geschilderde ondergronden minimaal 24 uur laten drogen voordat je de transfer gaat plaatsen. Gebruik het alleen op watergedragen verf zoals krijtverf of op acryl verf. Vintage Paint en Fusion Mineral paint zijn uitermate geschikt als basis.
  2. Haal je decoratie transfer vellen uit de verpakking en bekijk rustig waar je de transfers wilt plaatsen. De transfers zijn verpakt in stevige kokers.
  3. Je decoratie transfer bestaat uit meerdere transfer vellen. Neem de tijd om de juiste plek te bepalen waar jij je transfer wilt plaatsen.
  4. Verwijder daarna voorzichtig de beschermfolie van de achterzijde van het transfer.
  5. Plak het transfer voorzichtig op de juiste plek , zet het even vast met wat tape.
  6. Neem dan je  applicator en strijk dan vervolgens de afbeelding,  stukje voor stukje over op je meubel. Kijk steeds of de afbeelding goed op je meubel is overgebracht,  alvorens je het achterste transfervel los trekt.
  7. Hierna fixeer je de afbeelding door het licht op te wrijven met de speciale Polishing Pad
  8. Tot slot kun je je afbeelding een mooie afwerking geven met bijvoorbeeld een kleurloze wax of met een varnish. 

Kijk hier even naar een instructiefilmpje over de werkwijze van de   Redesign Decoratie Transfers . Dat geeft veel duidelijkheid. Kijk ook even bij de link voor de Do’s en Dont’s

 

 

Maar als je vragen hebt, kun je deze ook altijd aan ons stellen. Mail je vraag dan even naar info@mycolorfulinterior.nl

We geven graag advies en beantwoorden vragen van klanten.

 

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 223 reviews.