My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

PTMD Verf – Trendkleuren

PTMD Verf – Trendkleuren is een verf collectie van PTMD verf en helemaal afgestemd op de laatste woontrends. Je kent PTMD waarschijnlijk van de mooie woonaccessoires maar zij produceren ook een prachtige collectie verf in mooie trendkleuren.

Opal Green

Groen in je interieur is helemaal Trendy in  2021. PTMD heeft voor haar collectie twee prachtige kleuren Groen ontwikkeld. De Vintage Green (dat is een vergrijsde olijfkleur) en de Opal Green , waar dit blog over gaat!
Wij kiezen voor de kleur Opal Green. Het is een hele diepe bijna flessengroene kleur die je bijna in geen één andere collectie ziet.  Met Opal Green uit de PTMD verfcollectie maak je echt een statement in je interieur !
Opal Green is een kleur die karakter heeft en zeker niet mainstream is. Je maakt een statement door deze kleur in je interieur te gebruiken. Wij houden ervan.

Combineren met andere kleuren

Opal Green laat zich bovendien ook heel mooi combineren met andere kleuren zoals de Romantic taupe of de Distressed Cream uit de PTMD Verf collectie.  Maar probeer ook eens te combineren met een  mooie metallicverf uit één van onze andere verf collecties. Goud Metallic en Opal Green gaan heel goed samen.

Opal Green één van de PTMD Trendkleuren

Wil je een Bohemian of Botanische  stijl creëren in je interieur of juist een Hotel Chique inrichting ? Opal Green is een uitgesproken kleur die in veel verschillende woonstijlen kan worden toegepast. Schilder een hele muur of kies ervoor om een enkel item  de kleur Opal Green te geven.

PTMD Paint- Opal Green

Opal Green in combinatie met naturel tinten voor een Bohemian stijl. En gecombineerd met een goud metallic voor een Hotel chique uitstraling. 

PTMD Verf – Trendkleuren met poedermatte dekking

Bij MY Colorful Interior verkopen wij uitsluitend verfmerken van hoge kwaliteit. PTMD Verf past daarom ook heel goed binnen ons assortiment. De kleuren uit de PTMD Verf collectie zijn niet alleen trendy maar worden ook duurzaam geproduceerd en geven bovendien een heel mooie poedermatte dekking op je muur. Het resultaat van je schilderwerk met PTMD Verf is subliem. Het is een goed dekkende verf met een streep loos resultaat.

PTMD verf- Opal Green

PTMD Paint- Opal Green. Diepgroene trendkleur uit de PTMD Paint collectie.

PTMD Verf ook in 500 ml en 1 liter verkrijgbaar

Wat wij zelf een beetje jammer vonden is dat je PTMD verf alleen in 200 ml blikjes of in 2,5 liter blikken kon kopen. En veel klanten vroegen ons of we geen liters of halve liters hadden.
Helaas …vanaf de fabriek zijn alleen deze verpakkingen beschikbaar. Het is is een beetje te weinig en het andere weer wat veel, zeker voor kleinere schilder objecten.

Maar aangezien wij een eigen atelier hebben voor het maken van kleursamples en onze schilderprojecten, kwamen we op het idee om dan maar zelf de PTMD verf over te gaan gieten in andere , kleinere verpakkingen  van 500 ml en 1 liters. Alleen bij MY Colorful Interior kun je dus PTMD verf kopen in andere formaten! En dat is uniek.

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 231 reviews.