My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Onze gratis handgeschilderde kleursamples!

Als enige verfleverancier bieden wij onze gratis handgeschilderde kleursamples aan. Maar waarom doen we dit eigenlijk ?

Je kent vast wel; het dilemma van de juiste kleurkeuze! Je geeft veel geld uit aan verf of muurverf wat achteraf toch niet die mooie kleur bleek te zijn die jij eigenlijk in je gedachten had! Het resultaat vind je veel te donker , te licht, te geel of te groen….En daar kun je dan achteraf flink van balen! Je hebt veel geld uitgegeven aan je verf en nu zit je met een tegenvallend resultaat en dat is niet wat je vooraf in gedachten had.

Keuzestress

Stel; je hebt plannen voor een leuke make over van je huis en zoekt naar inspiratie voor een nieuwe inrichting van je huis. Je kiest daarbij zorgvuldig je meubels uit, de vloerbedekking en zoekt naar de juiste decoratie. Ook kijk je naar kleuren die passen bij jouw smaak. Vervolgens heb je een bepaald kleurenpallet in je hoofd die je wilt gebruiken als basis voor je muren of meubels.  De juiste kleurkeuze van de verf voor bijvoorbeeld op je muren, is daarbij heel belangrijk. Vooral als de kleuren van de verf die je gaat gebruiken op grotere vlakken zoals een muur komen.  Uren en dagenlang loop je met waaiers en kleurkaartjes door je huis om vervolgens je uiteindelijke keus te maken! Leuk om te doen maar het geeft je ook keuzestress…..

Tegenvallende kleuren

Enthousiast ga je naar de verfwinkel en kiest een kleur muurverf uit voor je muren of verf voor je meubels. Daarbij maken de meesten van ons gebruik van de welbekende kleurwaaiers van verffabrikanten of van de  verfkleur die je hebt gezien op je PC of tablet. Je droomkleur wordt in de verfwinkel vervolgens gemengd en opgetogen ga je vervolgens naar huis om je muren of je meubels die mooie droomkleur te geven.

Je begint enthousiast te schilderen en brengt de kleur op maar die is toch heel anders dan op het plaatje van de kleurwaaier of anders dan je op je tablet hebt gezien. Dat is flink balen….. Hoe kan dat nou ? Wij leggen het uit!

Digitale kleurweergave van verf is altijd anders

Digitale weergave van verfkleuren is altijd een benadering van de daadwerkelijke kleur. Dat komt omdat de pigmenten in kleuren digitaal heel moeilijk vast te leggen zijn. Probeer maar eens een foto te maken van een kleur met bijvoorbeeld je mobiele telefoon. Maak er eens een stuk of 10 en je zult zien, dat dit bijna altijd afwijkt van je eigen kleurwaarneming en dat er zelfs kleurverschil zit in de 10 foto’s die je gemaakt hebt met je mobiele telefoon. Ook heeft de ondergrond , lichtinval etc. invloed op kleurweergave.  Ook heeft de ondergrond invloed op de kleuruitkomst. Een grove of juist een gladde ondergrond kan al een andere kleurbeleving geven. Daarom is het best moeilijk en heel lastig om op basis van digitale kleurkaarten of kleurwaaiers de juiste tint te zoeken.

Daarom hebben wij besloten om van al onze verf,  gratis kleursamples met de hand te gaan schilderen met de verf in de kleur die jij zoekt!

Stel je voor;  je zoekt een warme taupe kleur voor op je muur. Maar er zijn zoveel nuances en tinten in de kleur taupe, dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Op onze sites kun je rustig de taupe kleuren uitzoeken waarvan je denkt dat die het beste zal matchen bij je inrichting. Bestel daarna de gratis handgeschilderde samples van de verschillende kleuren taupe die jij mooi vindt. Wij sturen deze ook nog eens helemaal gratis naar je toe. Zodra je de gratis samples binnen hebt ontvangen, kun je daarna rustig uitzoeken welke kleur het beste past bij jouw ideeën en kleur wensen.

Maximaal 6 gratis samples

We krijgen veel goede reacties van onze klanten op de mogelijkheid van het bestellen van onze gratis handgeschilderde kleursamples. Maar we hebben wel een maximaal aantal samples dat je kunt aanvragen. Dat zijn er namelijk 6 per bestelling. Waarom ?  Ten eerste omdat het maken van de handgeschilderde kleursamples erg arbeidsintensief is. Het kost veel tijd om ze te maken,  zoals je wel zult begrijpen.  Iedere kleursample wordt namelijk twee keer geschilderd en dan nog eens afgelakt voor de bescherming van de verf. Wij maken de kleursamples om de kleurkeuze voor jou makkelijker te maken. We maken de samples niet om iemands verzameling kleursamples aan te vullen. Het maximale aantal van 6 , is ook om de portokosten te beperken. Doordat we de kleursamples gratis naar klanten opsturen, kost het ons porto. Als je meer dan 6 kleursamples verstuurd moet er het dubbele aan portokosten op en dat kost ons simpelweg teveel geld.

Samplepakketten of kleurkaarten

Als je wel meer kleuren wilt zien, dan kun je beter een van onze kleurkaarten of samplepakketten bestellen. Dan heb je een compleet overzicht van de kleuren die je wilt kiezen.

Je kunt kleursamples opvragen van al onze verf die we in ons assortiment hebben. Zelfs van onze betonlookverven en kleuren. Hiervoor hebben we ook de mogelijkheid om een heel samplepakket aan te vragen.

Klik eens op onderstaande links naar de gratis kleursamples in onze webshops.

https://www.mycolorfulinterior.nl/product-categorie/verf/gratis-handgeschilderde-samples/

https://myindustrialinterior.nl/product-categorie/alle-verf/alle-kleur-samples-handgeschilderd/

https://www.betonlookverfshop.nl/pagina/12264/gratis-samples.html

 

 

 

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 171 reviews.