My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

ONZE GRATIS HANDGESCHILDERDE KLEURSAMPLES!

Als enige verfleverancier bieden wij gratis handgeschilderde kleursamples aan. Maar waarom doen we dit eigenlijk ?

Je kent vast wel; het dilemma van de juiste kleurkeuze! Je geeft veel geld uit aan verf wat achteraf toch niet de kleur bleek te zijn die je in gedachten had! Veel te donker of juist te licht.

Krijtverf-Light-Petrol-French-Grey-Warm-Latte-Dusty-Green

Kortom het valt uiteindelijk flink tegen en dat is zonde van je geld en de moeite.

Stel; je hebt plannen voor een make over van je huis en zoekt naar inspiratie voor een nieuwe inrichting van je huis. Je kiest daarbij zorgvuldig je meubels uit, de vloerbedekking en zoekt naar de juiste decoratie die past bij jouw smaak. Vervolgens heb je een bepaald kleurenpallet in je hoofd als basis voor je muren of meubels.  De juiste kleurkeuze van de verf is daarbij heel essentieel. Vooral de kleuren van de verf die je gaat gebruiken op grotere vlakken zoals een muur,  zijn erg bepalend.  Uren en dagenlang loop je met waaiers en kleurkaartjes door je huis om vervolgens je uiteindelijke keus te maken! Wat een keuzestress…..

Enthousiast ga je naar de verfwinkel en kiest een kleur muurverf uit voor je muren of verf voor je meubels. Daarbij maken de meesten gebruik van de welbekende kleurwaaiers van verffabrikanten of van de  verfkleur die je hebt gezien op je PC of tablet. Je droomkleur wordt in de verfwinkel vervolgens gemengd en opgetogen ga je naar huis om je muren die mooie droomkleur te geven.

Je brengt de kleur op maar die is toch heel anders dan op het plaatje van de kleurwaaier of anders dan je op je tablet hebt gezien. Dat is flink balen….. Hoe kan dat nou ? Wij leggen het uit!

Roze-krijtverf-vintage-powder-krijtverf-aanbrengen-romantisch-industrieel-interieur-krijtverf-meubels-krijtverf-muur-woonkamer

Digitale weergave van verfkleuren is altijd een benadering van de daadwerkelijke kleur. Dat komt omdat de pigmenten in kleuren digitaal heel moeilijk vast te leggen zijn. Probeer maar eens een foto te maken van een kleur met bijvoorbeeld je mobiele telefoon. Maak er eens een stuk of 10 en je zult zien, dat dit bijna altijd afwijkt van je eigen kleurwaarneming en dat er zelfs kleurverschil zit in de 10 foto’s die je gemaakt hebt met je mobiele telefoon. Ook heeft de ondergrond , lichtinval etc. invloed op kleurweergave.  Een grove of juist een gladde ondergrond kan al een andere kleurbeleving geven. Om die reden is het best moeilijk om een op basis van kleurkaarten of kleurwaaiers de juiste tint te zoeken.

Daarom hebben wij besloten om van al onze verf,  gratis kleursamples met de hand te gaan schilderen met de verf in de kleur die jij zoekt! Onze gratis handgeschilderde kleursamples bieden jou nu uitkomst.

Stel,  je zoekt een warme taupe kleur voor op je muur. Maar er zijn zoveel nuances en tinten in de kleur taupe, dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Op onze site kun je rustig de taupe kleuren uitzoeken waarvan je denkt dat die het beste zal matchen bij je inrichting. Bestel daarna de gratis handgeschilderde samples van de verschillende kleuren taupe die jij mooi vindt. Wij sturen deze ook nog eens gratis naar je toe. Zodra je de gratis kleursamples binnen hebt ontvangen, kun je thuis rustig uitzoeken welke kleur het beste matcht bij jouw ideeën en wensen.

Taupe-krijtverf-grijze-krijtverf-krijtverf-grijs-krijtverf-tafel-krijtverf-kast-krijtverf-aanbrengen

We krijgen veel goede reacties op de mogelijkheid van het bestellen van de gratis kleursamples. Maar we hebben wel een maximaal aantal samples dat je kunt aanvragen. Dat zijn er namelijk 6 per bestelling. Waarom ?  Ten eerste omdat het maken van de handgeschilderde kleursamples erg arbeidsintensief is. Het kost veel tijd om ze te maken,  zoals je wel zult begrijpen.  Iedere kleursample wordt namelijk twee keer geschilderd en dan nog eens afgelakt voor de bescherming van de verf. Wij maken de kleursamples om de kleurkeuze voor jou makkelijker te maken. We maken de samples niet om iemands verzameling kleursamples aan te vullen. Het maximale aantal van 6 , is ook om de portokosten te beperken. Doordat we de kleursamples gratis naar klanten opsturen, kost het ons porto. Als je meer dan 6 kleursamples verstuurd moet er het dubbele aan portokosten op en dat kost ons simpelweg teveel geld.

Als je wel meer kleuren wilt zien, dan kun je beter een kleurkaart bestellen. Van Vintage Paint is de kleurkaart ook handgeschilderd.

Je kunt kleursamples opvragen van al onze verf die we in het assortiment hebben. Zelfs van onze betonlookverven en kleuren. Hiervoor hebben we ook de mogelijkheid om een heel samplepakket aan te vragen.

We maken het voor jouw graag gemakkelijker en dat is de kracht van onze gratis handgeschilderde kleursamples! Klik eens op onderstaande links van onze webshops naar de gratis kleursamples. Mail of bel ons gerust voor al je verfkleur vragen. Wij helpen je graag en met alle aandacht!

https://www.mycolorfulinterior.nl/product-categorie/verf/gratis-handgeschilderde-samples/

https://www.betonlookverfshop.nl/pagina/12264/gratis-samples.html

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.