My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

MAKKELIJK VERVEN MET VINTAGE PAINT

Onze verf van Vintage Paint heeft het ECO Label. Dit betekent dat het volledig veilig is voor het milieu en 100% veilig gebruikt kan worden in kinderkamers en zelfs op kinderspeelgoed. Vintage Paint geeft ook geen allergische reacties .Vintage Paint wordt duurzaam geproduceerd en duurzaam verpakt en is niet milieubelastend.

Vintage Paint heeft meer dan 50 prachtige kleuren die ook heel goed met elkaar vermengd kunnen worden. Hierdoor maak je je eigen unieke kleuren.

Makkelijk verven met Vintage Paint

SCHILDER DE WERELD EEN BEETJE MOOIER!

Met Vintage Paint schilder je gemakkelijk je muren en meubels . Maar met VintagePaint kun je ook prachtig sjabloneren en textiel verven. Maar ook leren stoelen of krukjes kun je met VintagePaint een prachtige makeover geven. Verdun eenvoudig je Vintage Paint met wat water en je hebt een gave gekleurde beits waarbij je de houtnerf blijft zien. Kortom; Vintage Paint is echt de meest veilige en de meest veelzijdigste minerale verf die er is.

Gekleurde beits maken Neem simpelweg wat water en meng dit met wat VintagePaint in jouw favoriete kleur. Roer dit door totdat je een olieachtige dikte hebt. Neem vervolgens een platte kwast met een fijne haarstructuur en doop deze in je verfmengsel. Strijk daarna op je onbehandelde hout en werk daarbij steeds met de houtnerf mee. Je zult zien dat het hout de kleur van de verf aanneemt, zonder dekkend te zijn. Na het drogen kun je de behandeling eventueel herhalen. Na het schilderen werk je je hout af met een matte varnish of met een VintagePaint wax .

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.