My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

INSPIRATIE VOOR EEN TIJDLOZE BABYKAMER

Inspiratie voor een tijdloze babykamer
Is het geen plaatje ?

Wat deze tijdloze babykamer zo bijzonder maakt is het gebruik van de ingetogen kleur grijs met poederachtige uitstraling in combinatie met roze tinten.  Wij worden hier heel blij van! Op deze sfeerfoto zie je dat het gebruik van één kleur voor zowel de muren als de meubels, een rustige uitstraling heeft en dat alles in de ruimte in elkaar lijkt op te gaan.

De kleurkeuze op de sfeerfoto is een goede match , maar zelf kun je uiteraard kiezen voor andere kleurstellingen. Daarbij zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Een suggestie voor jou uit ons pallet krijtverf voor de gebruikte kleuren op deze foto zijn: French grey en Dusty rose.

Wist je dat je ook de deur in een kamer mee kunt schilderen in dezelfde kleur als je muur ? Hierdoor krijg je geen onderbreking , lijkt je ruimte groter en valt de deur weg in het geheel. Staat ook nog eens heel sjiek!

Heb je een oude commode of een kastje dat je wilt laten matchen? Aarzel dan niet ,want dat kun je eenvoudig mee schilderen. Onze krijtverf kun je zowel op je muur als op meubels toepassen. Na het schilderen van je eigen commode of kastje, koop je houten knoppen voor op deuren of lades die je een andere kleur geeft (zoals op de foto)  en klaar!

Tip: Voor oude houten knoppen kun je ook eens zoeken bij een kringloopwinkel

Roze-krijtverf-Faded-RoseRoze-krijtverf-dusty-roseGrijze-krijtverf-krijtverf-grijs-krijtverf-muur-krijtverf-meubels-krijtverf-woonkamer-krijtverf-krijtverf-aanbrengen-verven met krijtverf

 

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.