My Colorful Interior
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

INDUSTRIEEL NAJAAR BIJ MY COLORFUL INTERIOR

Industrieel najaar bij MY Industrial Interior

Het wordt een bijzonder industrieel najaar bij MY Colorful Interior. Speciaal voor jou zijn we altijd op zoek naar mooie meubels en stoere woonaccessoires. In onze showroom en op de webshop hebben we veel keuze uit verschillende kleuren krijtverven en natuurlijk onze grote topper: betonlookverf van Vintage Paint! We vinden het gezellig om naast het hebben van de webshop daarom ook veel van onze klanten in een gezellige showroom te ontvangen. Je krijgt hier uitgebreid advies en graag laten we je alle mogelijkheden zien van onze betonlookverf en krijtverven. Uiteraard verwelkomen we je met een lekkere kop koffie of thee en veel gezelligheid!

Dit najaar hebben we een leuk assortiment woon accessoires en daarvan laten we je alvast graag wat zien ……

Het kriebelt weer

In het najaar begint het bij interieur liefhebbers weer te kriebelen. Net als jij krijgen wij ook altijd weer zin om in ons huis lekker aan de slag te gaan. De koude wintermaanden zijn weer in aantocht en daarom zoeken we graag de warmte en gezelligheid in ons huis weer op. Je kunt subtiele warme kleuren mooi combineren met stoere woonaccessoires. In de fotogalerij geven we je daarom mooie voorbeelden van stoere woonaccessoires.

Op de onderstaande foto is de kleur van de muur geschilderd met de Ocean Blue van Vintage Paint. Blauw is namelijk een prachtige kleur om  te combineren met staal en hout.
metalen kast met 4 glazen ruitjes

Robuust houten decoraties

Het gebruik van natuurlijke materialen in je interieur zoals hout, geeft heel veel warmte en sfeer aan je industriële interieur. Hoe robuuster de houten decoratie , hoe beter het is! Een mooi voorbeeld daarvan is de geitenkop met grote hoorns die hieronder wordt afgebeeld. Doordat het hout een ruwe bewerking heeft , krijgt deze kop daarom een heel eigen karakter.

Houten geitenkop met hoorns op statief

Industrieel najaar bij MY Industrial

Leuke tips voor je interieur :

Een ronde tafel in je woonkamer neemt niet veel plek in beslag en geeft daarmee eindeloze mogelijkheden om jouw favoriete decoratieve items te showen.

Heb je zelf geen ronde tafel ? Scoor er dan snel een bij een plaatselijke kringloopwinkel in jouw buurt ! Hierna schilder je de tafel in je favoriete kleur met krijtverf van Vintage Paint. Decoreer je tafel vervolgens uitbundig en gebruik daarbij verschillende accessoires zoals kandelaars en vazen.

Geef accenten aan met Metallic kleuren van Vintage Paint

Mooie accenten op een meubelstuk of op een muur kun je makkelijk zelf aanbrengen met onze metallic verf van Vintage Paint. Scoor bijvoorbeeld oude foto-of schilderijlijsten in je kringloopwinkel en schilder ze daarna opnieuw met de Goud, Zilver of Bronskleurige metallic verf.

De waardering van www.mycolorfulinterior.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 176 reviews.